Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Δεν λήφθηκε απόφαση για τους εργαζόμενους ΑΜΕΑ

Χωρίς απόφαση συζητήθηκε το θέμα για την απόλυση των εργαζομένων ΑΜΕΑ από τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής.
Το θέμα εισήχθη περισσότερο ως ενημέρωση, καθώς όπως επισημάνθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Παναγιώτη Γυφτάκη έχει λήξει καθώς αποφάνθηκε το δικαστήριο.
Πάνω σε αυτό όμως υπήρχαν αντιδράσεις από τους επικεφαλής των παρατάξεων των αντιπολιτεύσεων Ιωάννα Μαραβελή και Σαράντο Κουκούμη που παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση και οι οποίοι επισήμαναν ότι απορρίφθηκε καθώς δεν είχε συνεδριάσει το Δ.Σ. να πάρει απόφαση, λέγοντας μάλιστα ότι σκόπιμα μέχρι τώρα

δεν έγινε συνεδρίαση.
Πάντως τόσο ο Δημήτρης Σαρματζής όσο και ο Σωτήρης Μπακούρος, μέλη του Δ.Σ. από τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση αντίστοιχα ζήτησαν να ξανασυζητηθεί το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο και να δοθεί στον εργαζόμενο το χαρτί που ζητά. Επίσης ο σύμβουλος Ανδρέας Μπουγάς ζήτησε να ξανασυζητηθεί και να υπάρξει εισήγηση και του προέδρου. Πάντως το όλο θέμα έκλεισε χωρίς να παρθεί συγκεκριμένη απόφαση πέρα από τις απόψεις που εκφράστηκαν και ζητήθηκε να καταγραφούν.
Από εκεί και πέρα στη συνεδρίαση κυριάρχησαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις αγωγές για πληρωμές που φτάνουν από εργολάβους προς τη ΔΕΥΑΤ για έργα που ισχυρίζονται ότι έχουν κάνει, κάποια από τα οποία δεν αναγνωρίζονται από τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΤ, αφού όπως τονίστηκε δεν έχει τηρηθεί η απαιτούμενη διαδικασία. Εντύπωση προκάλεσαν και τα όσα ακούστηκαν από τον πρόεδρο για τη μη απόδοση μέχρι τώρα του συνόλου του ΦΠΑ που οφείλει η ΔΕΥΑΤ, καθώς κάποιοι υπάλληλοι δεν υπογράφουν.
Κ.Μπ.eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα