Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Σάλος στη ΝΟΔΕ Μεσσηνιάς

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας όσα έγιναν κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, με θέμα τη διαγραφή στελεχών της, τα οποία στηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη. Το παρασκήνιο με Παναγιωτόπουλο, Μπάμη, Μπουλούκο και Αφάλη.
Τελειωμό δεν έχουν οι …εμπνεύσεις της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθειά της να εκβιάσει, να πιέσει, να εκφοβίσει ή και να δελεάσει τα στελέχη της, τα οποία στηρίζουν την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων συμβαίνουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία είχε ως θέμα τη

διαγραφή μελών της, που στηρίζουν τον Π. Τατούλη.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Ν. Κυριακοπούλου ανέφερε στα υπόλοιπα μέλη του κομματικού οργάνου ότι ο Γιώργος Μπουλούκος και ο Χαράλαμπος Αφάλης δεν θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση, καθώς, όπως υπογράμμισε η πρόεδρος, ξανασκέφτονται το ζήτημα της υποψηφιότητάς τους με τον Πέτρο Τατούλη! Μάλιστα, μετά από τη σχετική ενημέρωση της προέδρου της ΝΟΔΕ, όπως αναφέρουν πηγές από τη ΝΔ, η κομματική οργάνωση δεν έλαβε απόφαση για τα δύο αυτά πρόσωπα, ενώ αντιθέτως έλαβε απόφαση (πρόταση διαγραφής) για τον Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τον Φίλιππο Μπάμη!
Η αλήθεια
Όπως είναι φυσικό η πληροφορία που ήθελε την κα Κυριακοπούλου να υποστηρίζει σε συνεδρίαση κομματικού οργάνου της ΝΔ ότι δύο βασικές υποψηφιότητες του Π. Τατούλη στη Μεσσηνία, όπως οι Γ. Μπουλούκος και Χ. Αφάλης, «κάνουν πίσω» έθετε μείζον πολιτικό ζήτημα και για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, άλλα και συνολικά για την παράταξη του Π. Τατούλη.
Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε σήμερα, από όλα όσα φέρεται να δήλωσε η κα Κυριακοπούλου δεν ισχύει απολύτως τίποτα, δεδομένου ότι και οι δύο υποψήφιοι με τον Π. Τατούλη, δηλώνουν ότι παραμένουν στο πλευρό του περιφερειάρχη, ενώ εκφράζουν την έκπληξή τους για τις πληροφορίες που τους θέλουν να έχουν αλλάξει άποψη.
Ανυποληψία της ΝΔ
Ωστόσο, τα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη στήριξη της υποψηφιότητας Τατούλη από στελέχη της ΝΔ, οι μεθοδεύσεις όψιμων κομματικών στελεχών, οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και οι πιέσεις, είναι προφανές ότι έχουν δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στο εσωτερικό της ΝΔ στην Πελοπόννησο και στη Μεσσηνία. Μάλιστα, όπως σημειώνουν στελέχη της ΝΔ, αν συνεχιστούν οι μεθοδεύσεις στα κομματικά όργανα εναντίον στελεχών της ΝΔ, τότε ελοχεύει και ο κίνδυνος της εσωστρέφειας, αλλά και της ανυποληψίας. messiniapress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα