Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Κορονοϊός: Σκέψεις για αναβολή ή κεκλεισμένων των θυρών στα πρωταθλήματα

Ο κορονοϊός έχει έλθει στη χώρα μας, δημιουργώντας προβληματισμό στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, καθώς υπάρχουν σκέψεις αναβολής των πρωταθλημάτων ή διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης έχουν ενταθεί οι επαφές του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για αναβολή της αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα ή διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/02) έγινε γνωστό πως τα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό έχουν γίνει τρία στην ελληνική επικράτεια, ενώ είναι αρκετά τα ύποπτα κρούσματα που εξετάζονται.
Τα γεγονότα αυτά είναι πιθανό να προκαλέσουν τη αναβολή της αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα ή τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, ως μέτρο

πρόληψης για την περαιτέρω εξάπλωση του ιού.
Σε συνεχείς επαφές βρίσκονται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.
Στη Super League είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (01/03) η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, στην Basket League διεξάγεται η 18η αγωνιστική την Κυριακή (01/03) και τη Δευτέρα (02/03), ενώ την Τρίτη (03/03) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα.
Την Τετάρτη (04/03) έχουν οριστεί να γίνουν τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου (ΑΕΚ - Άρης και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα