Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Εσπερίδα σήμερα στα Φιλιατρά με θέμα: «Ψεκασμός ακριβείας για τα Ελληνικά θερμοκήπια»

To Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, η ΔΑΟΚ Τριφυλίας-ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ και η εταιρία AGENSO συνδιοργανώνουν εσπερίδα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας με θέμα: «Ψεκασμός ακριβείας για τα Ελληνικά θερμοκήπια»
Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Βορρέειον Πνευματικό Κέντρο, σήμερα Παρασκευή 28/02/2020 και ώρα έναρξης 17:00 μ.μ., και θα είναι στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος INNOSETA Horizon 2020. Δείτε το πρόγραμμα της εσπερίδας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ
17:00 – 17:30 Προσέλευση – Εγγραφές
17:30 – 17:45 Χαιρετισμός – Εναρκτήρια Ομιλία

Αντώνης Παρασκευόπουλος, Γεωπόνος – Διευθυντής Δ.Α.Ο.Κ Τριφυλίας
17:45 – 18:00 Το πρόγραμμα Ιnnoseta – Διαδικτυακή πλατφόρμα
Χρυσή Παπαδογιάννη, Γεωπόνος Γεωργικής Μηχανικής, MSc – AGENSO (www.agenso.gr)
18:00 – 19:00 Τεχνολογίες ψεκασμού ακριβείας στην Ελλάδα
· «Δυνατότητες χρήσης νέων τεχνολογιών στη χρήση φυτοπροστατευτικών μηχανημάτων» Δρ. Σπύρος Φουντάς, Γεωπόνος Γεωργικής Μηχανικής, PhD Αναπληρωτής Καθηγητής – ΓΠΑ: (www.aua.gr)
· «Τεχνολογίες ψεκασμού ακριβείας σε θερμοκήπια» Δρ. Θωμάς Μπαρτζάνας, Γεωπόνος Γεωργικής Μηχανικής, PhD Αναπληρωτής Καθηγητής – ΓΠΑ: (www.aua.gr)
· «Η εταιρεία AGENSO» Ζήσης Τσιρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος – AGENSO (www.agenso.gr)
· Μάριος Πραπόπουλος, Δήμητρα Εμπορική ΜΙΚΕ (www.prapopoulos.com)
19:00 – 19:10 Παρουσίαση SETA για την διεξαγωγή του 2ου Τοπικού Εργαστηρίου INNOSETA Δρ. Θάνος Μπαλαφούτης, Γεωπόνος Γεωργικής Μηχανικής, PhD – ΕΚΕΤΑ-iBO (ibo.certh.gr)
19:10 – 21:00 Παράλληλες Θεματικές Ομάδες
1. Βαθμονόμηση και ορθές πρακτικές εφαρμογής ψεκασμού σε θερμοκήπια
2. Τεχνολογίες ψεκασμού ακριβείας σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες
3. Ορθή πλήρωση και καθαρισμός των ψεκαστικών μηχανημάτων
21:00 – 21:20 Γενική Συζήτηση και παρουσίαση των αποτελεσμάτων από τις Θεματικές Ομάδες – Συμπεράσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα