Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Προσλήψεις προσωπικού αποφάσισε χθες η ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Αποφάσεις για προσλήψεις προσωπικού, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, αποφάσισε ομόφωνα στη χθεσινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης. Το Σώμα έλαβε τρεις σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις εισηγήσεις της αναπληρώτριας γενικού διευθυντή Τάνιας Ψιλογαλάνη. Συγκεκριμένα, στο θέμα «Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2020 στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και στα Ν.Π.Ι.Δ.» ελήφθη απόφαση για πρόσληψη ειδικοτήτων ως εξής: 2 Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Τ.Ε., 2 Διοικητικού – Οικονομικού Δ.Ε., 4 Υ.Ε. Εργατών Γενικών Καθηκόντων και 1 Δ.Ε. Χειριστών Μηχανημάτων Έργων. Οι συμβάσεις θα είναι διάρκειας 8 μηνών και η πρόσληψη θα γίνει με διαδικασίες ΑΣΕΠ.
Στην ίδια συνεδρίαση ελήφθησαν αποφάσεις για «Παροχή υπηρεσιών στη ΔΕΥΑΤ, αρμοδιότητας οικονομολόγου, για τις ανάγκες του Διοικητικού και Οικονομικού Τμήματος της ΔΕΥΑΤ» και για «Παροχή υπηρεσιών στη ΔΕΥΑΤ αρμοδιότητας χημικού μηχανικού για

τις ανάγκες του Διοικητικού», όπως είχαν τα θέματα, με προσλήψεις ενός οικονομολόγου και ενός χημικού μηχανικού αντίστοιχα για διάρκεια ενός έτους, σύμφωνα με τη διαδικασία που ισχύει για τις ΔΕΥΑ.
Όπως είπε ο πρόεδρος και δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, θέλει να μπει σε σειρά η ΔΕΥΑΤ και να γίνονται όλα όπως πρέπει, με διαγωνισμούς και διαφάνεια και όχι με αναθέσεις, εξ ου και χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό για να στελεχωθεί η Επιχείρηση.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα 13 άτομα που υπηρετούν στη ΔΕΥΑΤ και για τα οποία η απόφαση του Πρωτοδικείου είναι αρνητική, δηλαδή να μη μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου, προσθέτοντας ότι έκαναν έφεση και η ΔΕΥΑΤ και ο ίδιος θέλουν να μείνουν μέχρι την εκδίκασή της. Από εκεί και μετά, ό,τι αποφασιστεί στο Εφετείο, με τη ΔΕΥΑΤ να έχει ήδη εκφραστεί υπέρ τους.  Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα