Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Νεκρό βρέφος: Ανακρίνονται ο πατέρας και ο ξάδελφός του - Τους πήραν DNA

Εξελίξεις προκάλεσε το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία, είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας του παιδιού και ο ξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι της οικογένειας, όταν έχασε τη ζωή του το κοριτσάκι, προσήχθησαν και ανακρίνονται.
Μάλιστα, μετά τη διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο, ελήφθη και από τους δύο γενετικό υλικό προκειμένου να γίνει εξέταση DNA.
Η προανάκριση για τη φρικτή υπόθεση, που διενεργεί το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.
Νωρίτερα σήμερα, ο ιατροδικαστής κ. Μπουζάνης, που διενήργησε τη νεκροτομή στο άτυχο κοριτσάκι αποκάλυψε ότι βρέθηκαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και παραφύση, κάτι που είχε διαπιστωθεί από χτες και μακροσκοπικά. Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου,

όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν διευκρινίστηκαν και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.
Το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η οικογένεια των Σύρων διαμένει σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.
Από προχθές φιλοξενείτο στο σπίτι ακόμη ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, (ο άνδρας είναι μακρινός εξάδελφος του πατέρα), που είχαν έλθει από τη Θεσσαλονίκη.   ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα