Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ανδρινόπουλος με αυστηρό ύφος και τόνο σε Λεβεντάκη και Μπακούρο

Σε αυστηρό ύφος και τόνο απευθύνθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας ο επικεφαλής της παράταξης «Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ», Στάθης Ανδρινόπουλος, στους κυρίους Λεβεντάκη και Μπακούρο για όσα οι δυο τους είχαν αναφέρει την Πέμπτη, οπότε και αναβλήθηκαν λόγω μη απαρτίας οι δύο προγραμματισθείσες για τότε συνεδριάσεις του Σώματος, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τη στάση και συμπεριφορά του στο εξής.
Ο κ. Ανδρινόπουλος ανέφερε: «Επειδή ειπώθηκαν διάφορα, και απ’ τον κ. δήμαρχο και απ’ τον κ. Μπακούρο. Εγώ δε θέλω για μένα και για την παράταξή μου να με βάζει κανένας στο ίδιο τσουβάλι. Θα μιλάει ονομαστικά. Πρώτον. Δεύτερον, είπε ο δήμαρχος ότι κινδυνεύει να χαθεί το έργο από τους συμβούλους. Δεν κινδυνεύει να χαθεί κανένα έργο. Εάν είναι σωστά το έργο φτιαγμένο, εάν είναι η εισήγηση σωστά φτιαγμένη, γιατί δεν αναφέρεται πουθενά ότι έληγε η προθεσμία, εάν είναι σωστά όλα αυτά, θα το ψηφίσει και ο τελευταίος σύμβουλος. Και στη χειρότερη περίπτωση, και

τηλεφωνικά ακόμη αν λήγουν προθεσμίες, έργο θα περάσει, δεν πρόκειται να χαθεί απ’ αυτό το λόγο. Και αυτό το έργο δεν ήρθε προχτές, ήταν πάνω από 6μηνο – 8μηνο, να έρθει τελευταία μέρα στο συμβούλιο που έληγε η προθεσμία, εάν έληγε. Ο κ. Μπακούρος είπε ότι ήταν στημένο. Κύριε Μπακούρο, έχετε ελαιοτριβείο. Από Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβριο, μέχρι Γενάρη, δεν είστε ποτέ εδώ και το λέγαμε, γιατί ήτανε η επιχείρησή σας. Κι εγώ έχω ξενοδοχειακή επιχείρηση και από τώρα, λοιπόν, μέχρι και τον Οκτώβρη δε θα ’μαι καθόλου. Δε θα μιλάτε όμως για στημένα πράγματα…».
Με τη σειρά του ο κ. Μπακούρος απάντησε: «Δεν αναφέρθηκα προσωπικά» και ο κ. Ανδρινόπουλος συνέχισε: «Αναφερθήκατε συνολικά σε όλους. Εγώ είπα, για μένα δε θέλω να μιλάει κανένας και να με βάζει στο ίδιο τσουβάλι. Να το ξεκαθαρίζουμε».
Από την πλευρά του, ο κ. Λεβεντάκης είπε σε συνεργάτη του «φέρε τη σύμβαση να δούμε αν υπάρχουν ημερομηνίες λήξης, του Αργύρη που κατέβηκε προχθές να καταθέσει, τι κίνδυνο διατρέχουμε να χάσουμε τις τηλεμετρίες και όλα αυτά. Παρακαλώ πολύ να δοθεί να δούνε…», με τον κ. Ανδρινόπουλο να επισημαίνει: «Δεν υπάρχει μέσα εδώ, στην εισήγηση» και να καταλήγει λέγοντας: «Θα είμαι πολύ μαλακός τώρα, αλλά δε θα είμαι έτσι από εδώ και πέρα. Προς όλες τις κατευθύνσεις».  Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα