Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στον Πύργο: Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες των δύο αδερφών

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία των δύο αδερφών που φέρεται να προσπάθησαν να απαγάγουν ανήλικο στον Πύργο.
O 14χρονος κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου και συγκεκριμένα την στιγμή που κινούνταν πεζός στον Πύργο, τον προσέγγισαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο τύπου - βαν και προφασιζόμενοι ότι τους είχε στείλει η μητέρα του, αποπειράθηκαν να τον επιβιβάσουν στο αυτοκίνητο.
Μετά την καταγγελία του ανηλίκου ακολούθησε κινητοποίηση των Αρχών με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να εντοπίσουν τα δυο αδέλφια.
Πρόκειται για τους:
(α) (επ) ATANASOV (ον) ANGEL του STOYANOV και της TEMENUZHKA, γεννηθείς στις

14-10-1997 στη Βουλγαρία



(β) (επ) ATANASOV (ον) VASIL του STOYANOV και της TEMENUZHKA, γεννηθείς στις 16-05-2001 στη Βουλγαρία



Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Οι δύο δράστες είναι ηλικίας, 19 και 23 ετών.
«Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ότι θα πρέπει να κρατηθούν διότι δεν έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές παρότι θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη τους απόφαση ήταν εσφαλμένη. Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και θα γνωρίσετε τις ενέργειες που θα κάνουμε μελλοντικά. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, μόνο οι καταθέσεις του ανήλικου που πλέον φάσκουν και αντιφάσκουν», ήταν τα λόγια του δικηγόρου των δύο αλλοδαπών κατηγορουμένων από τη Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα