Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Μεσσηνία: Είχε χασίς σε βαζάκια ανάλογα με τις ποικιλίες

Στο κατάλυμα ενός 40χρονου Αλβανού στα Αγιοπετρίτικα, κοντά στους Γαργαλιάνους, έκαναν έφοδο αστυνομικοί το πρωί της Τετάρτης όπου βρήκαν 198 γραμ. χασίς και τον συνέλαβαν.
Η έφοδος οργανώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και συναδέλφους τους του τοπικού αστυνομικού τμήματος, μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 40χρονος διακινεί χασίς. Μάλιστα, ο συλληφθείς είχε διαχωρισμένο το χασίς σε ποικιλίες και το φύλαγε μέσα σε γυάλινα βαζάκια. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν και εξοπλισμό για εσωτερική καλλιέργεια χασίς.
Πιο αναλυτικά, κατά την έρευνά τους στην αγροικία βρήκαν και κατάσχεσαν 18 διαφορετικές ποσότητες χασίς κλεισμένες σε βαζάκια, συνολικού βάρους 198 γραμ., ένα

κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, ένα σπρέι πιπεριού, 3 κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας φυτών χασίς (ανεμιστήρες, λάμπες κ.ά.).
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντα είναι για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, καθώς το κυνηγετικό όπλο ναι μεν ήταν στο όνομα του πατέρα του, αλλά ο ίδιος το κατείχε παράνομα.  eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα