Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Κάνναβη σε 35χρονο στα Φιλιατρά, εμπλέκονται άλλα 12 άτομα


Έναν 35χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί την Τρίτη το πρωί στα Φιλιατρά, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, όπου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης. 
Ακολούθως συνέλαβαν έναν 43χρονο με κάνναβη που είχε προμηθευτεί από τον 35χρονο, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι εμπλέκονται άλλα 12 άτομα που προμηθεύονταν από τον ίδιο ναρκωτικά. 
Μάλιστα η εκτίμηση είναι ότι έχουν διακινηθεί σε αυτή τη φάση περίπου δύο κιλά κάνναβης. Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη ύστερα από στοιχεία που συνέλεξε, τα οποία προέρχονται και από συνομιλίες εμπλεκόμενων…
Στο σχετικό αστυνομικό δελτίο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου επισημαίνονται τα εξής:
 “Συνελήφθη, προχθές (29.3.2022) το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -85,46- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, -2- κινητά και το χρηματικό ποσό των -800- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, την οποία, όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 35χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ποσού”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα