Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα - "Σκύλα, φόνισσα", της φώναζαν


Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.
Η κατηγορούμενη εμφανίσθηκε χωρίς δικηγόρο σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευγελπίδων, και ως εκ τούτου η ανακρίτρια διόρισε συνήγορό της από τη λίστα δικηγόρων του ΔΣΑ.
Η 33χρονη μεταφέρθηκε με κουκούλα και φορώντας αλεξίσφαιρο, με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη από το ανακριτικό γραφείο στα αυτοκίνητα της αστυνομίας που περίμεναν με αναμμένες μηχανές για να την μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.
Δεκάδες πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια, φώναζαν υβριστικά σχόλια εναντίον της, ενώ αρκετοί την καλούσαν να ομολογήσει για να λυτρωθεί: "Γιατί;, Σκύλα, φόνισσα, ομολόγησε!".
Όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές, η υπόθεση του θανάτου του παιδιού δείχνει "απολύτως δεμένη" με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνης.
Μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα, από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την υπεράσπισή της ανέλαβε ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου. Ο κ. Ιωάννου, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, είπε πως η οικογένεια της Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της.
Ο ίδιος είπε πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να μιλήσει με την 33χρονη και θα το κάνει στη συνέχεια.



Ρούλα Πισπιρίγκου - Αμίλητη και ανέκφραστη όλη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ
Σιωπηλή, χωρίς να λυγίσει και να ομολογήσει, παρέμεινε κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας στη ΓΑΔΑ η σύγχρονη "Μήδεια", Ρούλα Πισπιρίγκου.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, παρέμεινε από το απόγευμα της Τετάρτης έως σήμερα το πρωί στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου ήταν γενικά ανέκφραστη, αλύγιστη και δεν είπε το παραμικρό στους αστυνομικούς, ενώ επέμενε πως δεν έχει καμία ανάμιξη στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένουν πως η 33χρονη θα "λυγίσει" και θα ομολογήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα