Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

E-Bike Festival το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα


Η πόλη της Καλαμάτας υποδέχεται το πρώτο φεστιβάλ, αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο 2 – 3 Απριλίου 2022. Πρόκειται για το ΔΕΗ E-Bike Festival.
Την πρωτοβουλία της ΔΕΗ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης και βιώσιμης ανάπτυξης, θα φιλοξενήσει η κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας το διήμερο 2-3 Απριλίου 2022, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Το ΔΕΗ E-Bike Festival παρουσιάζει τη συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, την πιο βιώσιμη αστική μετακίνηση, ψυχαγωγία και άσκηση. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συγκεντρώνονται τα περισσότερα σύγχρονα μοντέλα από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές.
Η ειδικά κατασκευασμένη πίστα θα είναι έτοιμη για δωρεάν δοκιμές σε μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφορετική χρήση. Οι επισκέπτες της πρωτοποριακής εκδήλωσης, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας στο πεντάλ και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα από τη ΔΕΗ. Η ομάδα του ΔΕΗ E-Bike Festival θα προσφέρει παράλληλα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6-12 ετών.
Το ΔΕΗ e-bike Festival υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό “Πόλεις για Ποδήλατο”, μέλος της European Cyclists Federation και τo mbike.gr, έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας.
Στην εκδήλωση τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα