Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Το συνδικάτο Οικοδόμων στο εργοτάξιο της ΤΕΜΕΣ στο Ρωμανού


Το εργοτάξιο της ΤΕΜΕΣ στο Costa Navarino στην περιοχή Ρωμανού, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί κλιμάκιο του Συνδικάτου Οικοδομών και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας και ενημέρωσαν τους εργαζομένους εκεί, ενημερώνοντάς τους για τις διεκδικήσεις και την απεργία της 6ης Απριλίου. Το συνδικάτο Οικοδόμων οργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, σύσκεψη στο δημαρχείο της Πύλου.
Η σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδομών και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας έχει ως εξής:
«Το συνδικάτο οργανώνει σύσκεψη την Κυριακή 3 Απριλίου, στο δημαρχείο της Πύλου, στις 7 το απόγευμα και καλεί όλους τους εργαζόμενους στις κατασκευές από την Πύλο και τις γύρω περιοχές σε συζήτηση και κλιμάκωση του αγώνα μπροστά στην απεργία.
Εξόρμηση στο εργοτάξιο της ΤΕΜΕΣ στο Costa Navarino στην περιοχή Ρωμανού, πραγματοποίησαν σήμερα τα ξημερώματα δυνάμεις του συνδικάτου οικοδομών και συναφών επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας.
Η ανακοίνωση του συνδικάτου με το κάλεσμα για την απεργία στις 6 Απρίλη, τις διεκδικήσεις της ομοσπονδίας και τις προτάσεις της εργοδοσίας, η οποία μετά από χρόνια αγώνων προσέρχεται σε διαπραγμάτευση για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, έφτασε στα χέρια όλων των συναδέλφων.
Μετά τη συζήτηση, οι συνάδελφοι δήλωσαν ότι η απεργία στις 6 Απρίλη θα είναι ακόμα πιο δυναμική και μαζική.
Το μήνυμα που στέλνουν οι εργαζόμενοι από το εργοτάξιο είναι ότι εκείνη τη μέρα δεν θα δουλέψει κανείς.
Το συνδικάτο οργανώνει σύσκεψη την Κυριακή 3 Απριλίου, στο δημαρχείο της Πύλου, στις 7 το απόγευμα και καλεί όλους τους εργαζόμενους στις κατασκευές από την Πύλο και τις γύρω περιοχές σε συζήτηση και κλιμάκωση του αγώνα μπροστά στην απεργία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα