Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Καπνοί από φωτιά σε παράνομη χωματερή «πνίγουν» το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών


Καπνοί φωτιάς στην παράνομη χωματερή του δήμου Τριφυλίας δίπλα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών έχουν «πνίξει» εδώ και ώρα την ευρύτερη περιοχή και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Ακόμα και μέσα στο Σχολείο, όπως και σε σπίτια, δύσκολα μπορεί να αναπνεύσει κανείς.
Αντιλαμβάνεστε δε την τραγικότητα της κατάστασης στο Ειδικό Σχολείο και τους κινδύνους από τους καπνούς της φωτιάς στην παράνομη χωματερή του δήμου Τριφυλίας.
Παρά το γεγονός πως το θέμα της παράνομης χωματερής έχει τεθεί αλλεπάλληλες φορές στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας και έχει φτάσει, εδώ και μήνες, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και το Α.Τ. Τριφυλίας με αναφορές και καταγγελίες από τα “Ανυπότακτα Φιλιατρά” καθώς και παρεμβάσεις δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, με ευθύνη της δημοτικής Αρχής Τριφυλίας συνεχίζει να υφίσταται η παράνομη χωματερή και σήμερα μάλιστα το κάθε λογής σκουπιδαριό που υπάρχει στο σημείο να καίγεται με συνέπεια οι καπνοί και η δυσοσμία να «πνίγουν» τη γύρω περιοχή και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών…Τι, άραγε, πρέπει να συμβεί για να μπει οριστικό τέλος στην παράνομη χωματερή;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα