Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Στοιχείο "βόμβα" για την Πάτρα: Ο Δασκαλάκης δουλεύει σε φαρμακαποθήκη - Άφαντος από τη δουλειά του


Έρευνες για το πώς και από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την οποία σκότωσε την Τζωρτζίνα. Πληροφορίες ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δουλεύει σε φαρμακαποθήκη στην Πάτρα.

Σε ένα βασικό ερώτημα, μεταξύ πολλών άλλων, επικεντρώνεται η έρευνα των Αρχών και αυτό είναι από πώς και από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη που συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στην Πάτρα.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η ουσία κεταμίνη ήταν αυτή που βρέθηκε στον οργανισμό του 9χρονου παιδιού και ουσιαστικά "ξεκλείδωσε" τον γρίφο, και οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας.
Πρόκειται για αναισθητική ουσία ταχείας δράσης που βρέθηκε σε υψηλές δόσεις στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας, όπως αποκάλυψαν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Στον οργανισμό της οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος. Ανήκει στην κατηγορία των φαρμάκων που μοιάζουν με παραισθησιογόνα, μάλιστα είναι και μία από τις ουσίες που χρησιμοποιείται ως "φάρμακο βιασμού".
Πώς και από πού προμηθεύθηκε την κεταμίνη
Ενώ ακόμα δεν υπάρχει καμία απάντηση ως προς αυτό το ερώτημα, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ίσως η 33χρονη να προμηθεύτηκε αυτή τη φαρμακευτική ουσία από το διαδίκτυο. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει κατάσχει ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.
Ωστόσο, στο μικροσκόπιο βρίσκεται μια ακόμη κρίσιμη πληροφορία, την οποία μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, σύμφωνα με την οποία ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε φαρμακαποθήκη της Πάτρας.
"Θα ήθελα να αποφύγω τους συσχετισμούς αλλά μια πληροφορία που έχουμε είναι ότι ο πατέρας της οικογένειας εργάζεται σε μια φαρμακαποθήκη και αυτό το καταθέτουμε ως στοιχείο που μπορεί να αξιολογηθεί και τίποτα περισσότερο" μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Πάτρα.
Επιπλέον, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1, ένα πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο της Πισπιρίγκου εργαζόταν σε μεγάλη φαρμακαποθήθηκη της περιοχής και οι αστυνομικοί ερευνούν εάν αυτό το πρόσωπο έχει εμπλοκή με την προμήθεια της κεταμίνης.
"Ενα πρόσωπο από το πολύ, πολύ στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, δούλευε στη φαρμακαποθήκη", τόνισε ο δημοσιογράφος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, Ο Δασκαλάκης είπε σε φίλους του που μίλησαν μαζί του ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. "Δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου", ήταν μια χαρακτηριστική φράση που είπε.
Ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται στην Πάτρα και όχι στην Αθήνα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα 9 επεισόδια της Τζωρτζίνας εκείνος ήταν παρών σε τρία.
Άφαντος ο Δασκαλάκης: "Πιστεύω ότι δεν εμπλέκεται στους θανάτους" λέει για την Πισπιρίγκου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πήγε το πρωί στη δουλειά του. Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι απολύθηκε σήμερα το πρωί, ωστόσο ο εργοδότης του είπε σε δημοσιογράφους ότι ούτε έχει απολυθεί, ούτε τον έχει δει, ούτε εμφανίστηκε σήμερα στη δουλειά του. Η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν χθες το βράδυ. Επίσης, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε στις 10:00 το πρωί ραντεβού με δικηγόρο, αλλά δεν εμφανίστηκε.
Από χθες είναι άγνωστο το πού βρίσκεται. Η Ζήνα Κουτσελίνη επικαλέστηκε συνομιλία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής της με τον πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Δασκαλάκης είπε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ότι έμαθε την είδηση ενώ βρισκόταν στη δουλειά του.
Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει μιλήσει τουλάχιστον πέντε φορές με την εκπομπή μετά τη σύλληψη της πρώην γυναίκας του και δήλωσε ότι την στηρίζει και πως θεωρεί ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ο ίδιος δηλώνει ότι προσπαθεί να είναι δίπλα της με κάθε τρόπο.
Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα μπήκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την οικογένεια. Αναφέρει ότι η οικογένειά της, η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της, δεν πιστεύουν όσα έχουν γίνει και δεν πιστεύουν ότι η μάνα έχει διαπράξει έγκλημα.
Μαυροειδάκος: Η μητέρα μπορεί να έχει συνεργούς
Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση προανήγγειλλε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, λέγοντας στον ΣΚΑΙ: "Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι υπάρχουν συνεργοί". "Οι συνάδελφοί μου έχουν καταλήξει και ξέρουν αν υπάρχουν συνεργοί", είπε αναφέροντας ότι "δεν εξετάστηκαν όλα τα ευρήματα όπως έπρεπε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα