Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Διευθυντής ξενοδοχείου βγάζει τα άπλυτα ζάμπλουτων πελατών στη φόρα: Μαζικά όργια, ερωτικά βοηθήματα στη ντουζιέρα και άλλα σοκαριστικά


Ένας διευθυντής ξενοδοχείου αποκάλυψε τα σκοτεινά μυστικά των πλούσιων πελατών που έχει εξυπηρετήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Φορώντας μάσκα, ο διευθυντής μίλησε στο Vice για την ακολασία που είδε κατά τη διάρκεια της θητείας του. «Η ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι μια άγρια εμπειρία που σε βοηθά να καταλάβεις πόσο εκτός πραγματικότητας είναι οι άγρια πλούσιοι. Είδα τη σκοτεινή πλευρά της ανθρωπότητας - αυτοκτονίες, δολοφονίες, συζυγική κακοποίηση, εμπορία ανθρώπων - που σου μένει για πολύ καιρό», ανέφερε.
Εξήγησε μάλιστα ότι ένα Σαββατοκύριακο, μια ομάδα πλούσιων πελατών -περίπου 60 άτομα- νοίκιασε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Ναι, ένα ολόκληρο ξενοδοχείο. 250.000 λίρες για δύο ημέρες, για ένα… μαζικό όργιο.
Παρ' όλα αυτά, ο διευθυντής του ξενοδοχείου κάθε άλλο παρά πανηγύριζε όταν είδε ότι οι επισκέπτες είχαν αφήσει «ένα εφιαλτικό δωμάτιο: αίμα, σπέρμα, ανεμιστήρες».
Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο, προφανώς, επειδή μια φορά, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιστατικό, το προσωπικό καθαριότητας παρατήρησε ότι ένα ντους ήταν σπασμένο, οπότε ο διευθυντής πήγε να το ελέγξει.
Εκείνοι «έκοψαν με σιδηροπρίονο το πραγματικό κομμάτι της ντουζιέρας [για να βρουν] μόνο την κεφαλή του ντους και να συνδέσουν σε αυτήν έναν σωλήνα πρωκτικού καθετήρα μήκους τεσσάρων μέτρων με πολλαπλές ρυθμίσεις στην άλλη άκρη».
Όπως πρόσθεσε ο διευθυντής, δεν είναι μόνο η άθλια κατάσταση που αφήνουν τα δωμάτια, αλλά και η συμπεριφορά τους απέναντι στο προσωπικό: «Όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο πιο συνηθισμένο είναι να σε αντιμετωπίζουν σαν να είσαι λιγότερο άνθρωπος από αυτούς.
Οι άνθρωποι που έρχονται να σε επισκεφτούν – διάσημοι αστέρες της ποπ, Ρώσοι ολιγάρχες – έχουν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επιβιβάζονται, ένα ιδιωτικό όχημα με όλα τα κλειστά φιμέ τζάμια κλειστά και έχουν ομάδες ασφαλείας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα