Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Εισβολή στο Εφετείο: Στο μικροσκόπιο οι λογαριασμοί και τα τηλέφωνα του πρώην παίκτη ριάλιτι - Τα πανάκριβα ερωτικά ραντεβού και η «συγνώμη»

Να εξακριβώσουν πώς βρέθηκαν τα 1,5 εκατ. ευρώ στα χέρια του 34χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι, που εισέβαλε το περασμένο Σάββατο στο Εφετείο, επιχειρούν οι Aρχές.
Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει τραπεζικοί λογαριασμοί και τα τρία κινητά του τηλέφωνα του 34χρονου, ώστε να βρεθούν οι συνομιλίες του με πρόσωπα που ίσως εμπλέκονται σε κυκλώματα ναρκωτικών. 
Επίσης, σκοπεύουν να ανοίξουν το προφίλ που διατηρούσε σε σελίδα και μέσω του οποίου έκλεινε ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή.
Ο 34χρονος φέρεται να είπε στις αρχές ότι επί 12 χρόνια ήταν συνοδός κι ότι έπαιρνε 1.000 ευρώ, 3.000 έως και 5.000 ευρώ το ραντεβού. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι ξεκίνησε αυτή τη δουλειά, επειδή ήταν άνεργος και δεν μπορούσε να επιβιώσει.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην παίκτης ριάλιτι βρίσκεται ήδη στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, είναι σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού, η οποία θα λήξει την Κυριακή.
Oι Αρχές δεν θα κλείσουν την έρευνα μέχρι να βρουν τη διαδρομή του χρήματος. Εκτιμάται δε ότι μπορεί να προκύψουν εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα