Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ο Κωνσταντινέας «έδωσε» στεγνά, ξανά, τον Κατσίβελα για το «λουκέτο» στο Α.Τ. στα Φιλιατρά


Για μια ακόμη φορά, δημόσια, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, «έδωσε» στεγνά, κατά το κοινώς λεγόμενο, το δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, για το «λουκέτο» στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών! Μάλιστα, αυτό έγινε σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας προχθές το βράδυ στην Αθήνα, παρουσία δεκάδων εκπροσώπων συλλόγων και, φυσικά, Φιλιατρινών! Προχθές το απόγευμα η Ομοσπονδία πραγματοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης για τους δασικούς χάρτες στο ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα, όπου ομιλητής – εισηγητής ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.
Παρόντες ήταν ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών και βουλευτής Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλος και ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας.
Όταν ολοκληρώθηκε η συζήτηση για τους δασικούς χάρτες, ζήτησε ευγενικά να πάρει το λόγο ο πρόεδρος της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής, στρατηγός Νικόλαος Βορρές, ο οποίος είπε πως θέλει να θέσει ένα ερώτημα και να πάρει απάντηση από τους βουλευτές, καθώς απασχολεί τους Φιλιατρινούς και τα Φιλιατρά. Ο κ. Βορρές ρώτησε ευθέως ποιος φταίει για το «λουκέτο» στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.
Στην αίθουσα επικράτησε για λίγα λεπτά ένταση και ζήτησε να απαντήσει ο βουλευτής
Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας.
Ο κ. Κωνσταντινέας από μικροφώνου, για μια ακόμη φορά, τόνισε και ξεκαθάρισε πως ο δήμαρχος Τριφυλίας ήταν αυτός που επέλεξε να καταργηθεί το Α.Τ. Φιλιατρών και να παραμείνει σε λειτουργία το Α.Τ. Γαργαλιάνων, «δίνοντας» στεγνά τον κ. Κατσίβελα και αφήνοντας άφωνο το πολυπληθές ακροατήριο από τη δημόσια και ξεκάθαρη τοποθέτηση – απάντηση.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα