Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

30 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 30 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση την Παρασκευή στη Μεσσηνία, ενώ κατασχέθηκαν από τους συλληφθέντες ποσότητα χασίς 9,5 γραμ., 4 δενδρύλλια χασίς, μικροποσότητες ηρωίνης, ναρκωτικό δισκίο, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και υαλοκαθαριστήρες ως είδη παράνομου υπαίθριου εμπορίου.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
- 6 Ελληνες για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας, ένας 35χρονος Ρομά, και για κλοπή. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής κατηγορείται ότι έκλεψε από την ταμειακή μηχανή ταβέρνας στο Πήδημα του Δήμου Καλαμάτας 150 ευρώ. Καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του μαγαζιού και το απόγευμα συνελήφθη ενώ βρέθηκαν πάνω του 40 ευρώ, 1 γραμ. ηρωίνης και ένα δισκίο.
- Ενας αλλοδαπός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, και συγκεκριμένα 43χρονος Αλβανός στους Γαργαλιάνους για ποσότητα λαθραίου καπνού.
- 2 Ελληνες για καταδικαστικά έγγραφα: ο ένας, 64χρονος Γαργαλιανιώτης για μια

απόφαση Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων με ποινή φυλάκισης 3 έτη για ναρκωτικά, και ο άλλος, ένας 52χρονος σε χωριό της Πυλίας για δύο επιταγές, με αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελημάτων Καλαμάτας.
- 2 Ελληνες για ρευματοκλοπή.
- 9 Ελληνες και 4 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
- Ενας Ελληνας για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
- Μία αλλοδαπή για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, και συγκεκριμένα 64χρονη Γερμανίδα κάτοικος Καλαμάτας, η οποία κατηγορείται ότι πέταξε σκουπίδια στο Πάρκο Αλμυρού, με αποτέλεσμα να γίνουν εστίες μόλυνσης.
- 4 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επίσης, το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη μια 34χρονη Ρομά γιατί μαζί με ομόφυλές της έκλεψαν ρούχα αξίας 140 ευρώ από το κατάστημα Η&Μ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Οι υπάλληλοι του καταστήματος τις κατάλαβαν και αυτές πέταξαν τα ρούχα για να τρέξουν να φύγουν, αλλά η συλληφθείσα δεν πρόλαβε.  eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα