Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΡΙΑ:το κακό νικιέται πάντα με το φως!!! .

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Φωτογραφία:
Νυχτερινοί βομβαρδισμοί
στην Τελ Αμπιγιάντ (Web) 
Και πάλι βάφτηκε ο ουρανός κόκκινος, φωτιά, αίμα, θάνατος, όλεθρος ...
Ο πρώτος αλαλαγμός όταν από τετράποδα σταθήκαμε στα δυο ήταν πολεμικός, από τότε οι πόλεμοι ποτέ δε σταμάτησαν και δε θα σταματήσουν εάν δε δώσουμε την πιο οδυνηρή μάχη, αυτή με τον εαυτό, καθώς θέλει τόλμη - αφοβία η κατάδυση στην άβυσσο του εγώ, λαξεύοντας με υπομονή και επιμονή έως την αποκάλυψη του ομφάλιου λώρου φωτεινής αγάπης για το Όλον, οδηγό στην πανανθρώπινη Ειρηνική Άνοιξη των Λαών ανατρέποντας τους λίγους άπληστους πολεμοχαρείς δυνάστες της ζωής!
Γιατί "Ειρήνη είναι όταν" όπως σοφά μηνύει ο ποιητής: "...Ειρήνη είναι.κάτι βαθύτερο απ’ αυτό που εννοούμε όταν δεν γίνεται κάποτε πόλεμος.
Ειρήνη είναι όταν τ’ ανθρώπου η ψυχή γίνεται έξω στο σύμπαν ήλιος· κι ο ήλιος ψυχή μες στον άνθρωπο." Νικηφόρος Βρεττάκος .

Σχόλια:
1) Μήνυμα από τις Πεσμεργκά` - Τα λουλούδια του Κουρδιστάν της Συρίας (Πεσμεργκά: οι μαχητές που αντιμετωπίζουν το θάνατο) ... "Δεν θα γίνουμε πουτάνες και τα παιδιά μας δώρα στους παιδόφιλους ΄πολιτισμένους΄ βορειοευρωπαίους"! Με το όπλο στο χέρι τσακίζουν τους αποκεφαλιστές, τους φονιάδες-μισθοφόρους της πολιτισμένης δύσης, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών! https://www.youtube.com/watch…
2) Το τελευταίο γράμμα στους συντρόφους, του Lorenzo Orsetti που σκοτώθηκε στην τελευταία μάχη με τον ISIS Ο Ιταλός αναρχικός αγωνιστής είχε ενταχθεί στην διεθνή Πολιτοφυλακή των Ενόπλων Δυνάμεων των Κούρδων (HPG). "... Μόνο αν νικήσουμε τον ατομισμό και τον εγωισμό μέσα μας θα μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Οι καιροί είναι δύσκολοι, το ξέρω, αλλά μην υποκύψετε ποτέ στην παραίτηση ... ούτε για μια στιγμή. Ακόμη κι όταν όλα φαίνονται να έχουν χαθεί ... Στις πιο σκοτεινές στιγμές το φως σας θα είναι χρήσιμο. Και θυμηθείτε πάντα πως "κάθε θύελλα αρχίζει πάντα από μία απλή σταγόνα". Προσπαθήστε να είστε αυτή η σταγόνα. Σας αγαπώ όλους και ελπίζω πως αυτά τα λόγια θα σας είναι χρήσιμα. Εδώ στοιχεία από το ημερολόγιό και ολόκληρο το γράμμα "πέραν του τάφου" του Lorenzo Orsetti https:https://www.lifo.gr/…/gramma-peran-toy-tafoy-toy-lorenzo-or…
Γεια σας αδέρφια μου...γεια σου ήλιε,...γεια σου κόσμε ...Αγάπης Φως... από καρδιάς σας εύχομαι με αγάπη να είσθε γεροί, δυνατοί, γεμάτοι φωτεινή ενέργεια και σε ετοιμότητα για την επόμενη στροφή, το κακό νικιέται πάντα με το φως!!! .
Μ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα