Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

«Ελαιόλαδο Καλαμάτας: Νέες τάσεις στην ολοκληρωμένη καταπολέμηση εχθρών και ασθενειών των ελαιόδεντρων»

Ημερίδα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 11:30
Οι ασθένειες που προκαλούν σημαντικές ζημιές στην ελαιοκαλλιέργεια της Μεσσηνίας και της χώρας και οι προτεινόμενες λύσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Καλαμάτας με συμμετοχή των ΔΑΟΚ Μεσσηνίας και Τριφυλίας και της εταιρείας FOODSTANDARD A.E, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος και θεσμικοί εκπρόσωποι του Αγροτικού Τομέα.
Στην ημερίδα, η οποία έχει τίτλο: Ελαιόλαδο Καλαμάτας: Νέες τάσεις στην ολοκληρωμένη καταπολέμηση εχθρών και ασθενειών των ελαιόδεντρων» θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις από τους καθηγητές του ΓΠΑ κκ. Δημήτριο Τσιτσιγιάννη, Αναπληρωτή καθηγητή Φυτοπαθολογίας και Διευθυντή Τομέα Φυτοπροστασίας και Περιβάλλοντος και Διονύσιο

Περδίκη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Εργαστηρίου Γεωργικής Ζωολογίας και Εντομολογίας.
Ομιλητές θα είναι, επίσης, οι κκ Ιωάννης Κυριακόπουλος, Διευθυντής της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας, και Αντώνης Παρασκευόπουλος, Διευθυντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της FOODSTANDARD ΑΕ, κ. Στέλιος Δρυς.
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα δοθούν αναλυτικές και εμπεριστατωμένες πληροφορίες για τη συμπωματολογία των ασθενειών ενώ θα παρουσιασθούν τα πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα σχετικά με τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισής τους. tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα