Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
                                                                                                          ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 30/01/2015

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Στο  Δήμο  Τριφυλίας για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπους, θα πραγματοποιηθούν διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις στις 9 και 10 Φεβρουαρίου.  
   Τις  εκδηλώσεις  θα τιμήσουν με την παρουσία τους  προσκεκλημένοι του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες  Ιερισσού Αρδαμερίου & Αγίου Όρους κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ  και Μαρωνίας & Κομοτηνής κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.

Από το Δήμο Τριφυλίας έχουν προσκληθεί μέλη της πολιτειακής  και πολιτικής  ηγεσίας  του τόπου, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπρόσωποι κομμάτων του Νομού, Δικαστικών και λοιπών Αρχών, Διευθυντές υπηρεσιών, Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι του Λιμενικού, Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, αντιπρόσωποι τύπου και Μ.Μ.Ε. και όλο το Χριστεπώνυμο πλήθος.
Μετά το τέλος της λιτάνευσης θα ακολουθήσει ανταλλαγή ευχών στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ     :  2761360034/ 6948258958

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα