Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Άρης Δ. Αλεξόπουλος: Υποψήφιος με το « ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ »


Αγαπητοί συμπατριώτες,
Φίλες και φίλοι,
Με τιμά ιδιαίτερα η απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού και επικεφαλής της παράταξης «ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ», κ. Γιώργου Παπανδρέου, να μου δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχω στον εκλογικό συνδυασμό του Κινήματος στο Νομό Μεσσηνίας.
Σε κάποια συγκέντρωση, σε κάποια διαδήλωση, σε κάποια μάχη του Λαού, ίσως βρεθήκαμε μαζί στην προσπάθεια για μια καλύτερη Ελλάδα.
Προσέρχομαι ενώπιoν σας με αίσθημα ευθύνης, σας απευθύνω χαιρετισμό Αγάπης, Τιμής και Σεβασμού και τίθεμαι υπό την κυρίαρχη κρίση Σας, με μοναδικό σκοπό να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί σας για να εξασφαλίσουμε με τον αγώνα και την ψήφο μας την Νίκη του συνδυασμού «ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ» και στο Νομό Μεσσηνίας.
Το Κίνημά μας που φουντώνει σε ολόκληρη την Ελλάδα με το δικό σας πάθος και τη δική σας θέληση, από την Κυριακή 25 Γενάρη θα είναι μια νέα και υπεύθυνη πολιτική Δύναμη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Δεν χρειάζεται να προσθέσω ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για την σοβαρότητα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Πρωταρχικός στόχος των εκλογών αυτών είναι η διασφάλιση της σύντομης εξόδου της Χώρας μας από την οικονομική κρίση και η ασφαλή πορεία της προς το Μέλλον. Είναι η υλοποίηση του οράματος της μεταπελατειακής Ελλάδας, μιας σύγχρονης χώρας Αξιών, Δικαιοσύνης και Δημιουργίας. Στόχος του Κινήματός μας είναι να συμβάλλει σε Κυβερνητικές συνεργασίες με καθαρό προοδευτικό πρόσημο και να εγγυηθεί την προοδευτική κατεύθυνση της χώρας, χωρίς να γίνει παρακολούθημα κανενός.

Φίλες και φίλοι,
Σας καλώ να έρθετε μαζί μας σε αυτή τη νέα πορεία, διότι όλοι οι Έλληνες αξίζουν την αντιπαροχή των μεγάλων θυσιών τους που έχουν υποστεί.
Η Μεσσηνία μας δικαιούται και πρέπει να κατακτήσει τη θέση που της ανήκει.
Σας διαβεβαιώνω ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και θέλω να πιστεύω ότι θα με τιμήσετε με έναν από τους δύο σταυρούς της προτίμησής σας. Η ψήφος σας θα είναι μεγάλη τιμή για μένα.
Με θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ειλικρινείς ευχαριστίες.



ΑΡΗΣ Δ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιογράφος
Πρόεδρος Ενώσεως Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα