Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η αγενής και προκλητική Χούκλη και ο ανεκτικός Γιώργος (video)

Για πολλά θα μπορούσες να κατηγορήσεις τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά όσοι τον έχουν γνωρίσει συμφωνούν πως είναι ένας ευγενής και ανεκτικός άνθρωπος. Περισσότερο ενδεχομένως και από όσο επιτρέπεται…
papaΚαι μόνο έτσι τον “δικαιολογούμε”, που δεν παράτησε σύξυλη την αγενέστατη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Χούκλη μετά την πρωτοφανή επίθεση που του εξαπέλυσε κατά την διάρκεια της σημερινής “συνέντευξης” (μονόλογου της εριστικής Χούκλη) στο κανάλι του Κυριακού.
Περνώντας τώρα στην συνέντευξη στην χρησιμότητα ενός δημοψηφίσματος με ερώτημα «ναι» ή «όχι» στο ευρώ, επιμένει ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου,
«Mιλώ με ηγέτες από όλο τον κόσμο και μου λένε ότι το δημοψήφισμα ήταν (επί πρωθυπουργίας του) μία καλή επιλογή», ανέφερε στην τηλεόραση του Antenna ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Ήταν μία απόφαση να ακουστεί ο ελληνικός λαός», συμπλήρωσε.
Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε πως «το μνημόνιο δεν είναι το πρόβλημα, αλλά πρόβλημα είναι οι αιτίες που μας έφεραν το μνημόνιο».
«Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα αξιών και αρχών», τόνισε και προσέθεσε «έβαλα το κεφάλι μου στο ντορβά, δεν υπολόγισα πολιτικό κόστος, δε πέταξα την καυτή πατάτα σε άλλους, δεν έπαιξα τη χώρα στα ζάρια. Αποφύγαμε όμως μια βαθύτερη κρίση, την χρεωκοπία».
Ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας για το «λεφτά υπάρχουν» σημείωσε ότι «Όλοι αγνόησαν το “εάν” στο λεφτά υπάρχουν. Το “εάν” ήταν το διακύβευμα. Κράτος διαφάνειας, αποτελεσματικό”, υπογράμμισε και είπε ότι ο κ. Καραμανλής παρέδωσε τη χώρα χρεοκοπημένη με τεράστιο έλλειμμα και χρέος. “Ο Ελληνικός Λαός έβαλε πλάτη και σηκώσαμε τη χώρα”, είπε.
«Φτιάχνουμε το Κίνημα για να μην χαθούν οι ιδέες που εκπροσωπούσαμε. Καλώ τον προοδευτικό πολίτη να συστρατευθούμε σε αυτή τη νέα αρχή», κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα