Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο Πεταλωτής μιλά έξω από τα δόντια


Ευθύνες σε συγκεκριμένους βουλευτές για την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου καταλόγισε ο Γιώργος Πεταλωτής με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega αφήνοντας, παράλληλα, αιχμές για πιέσεις που ασκήθηκαν για την ανατροπή του πρώην Πρωθυπουργού.

«Όταν η ψήφος εμπιστοσύνης συγκεκριμένων βουλευτών του, κρίσιμων στον αριθμό που έχανε τη κυβερνητική πλειοψηφία, ήταν ότι ‘δίνω ψήφο εμπιστοσύνης υπό τον όρο ότι θα παραιτηθείς από Πρωθυπουργός’ μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα, είναι ανατροπή», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών επισημαίνοντας πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάνει την αυτοκριτική του.
Ακόμη, διεμήνυσε πως επιθυμεί την διενέργεια εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο υπογραμμίζοντας όμως πως η έρευνα θα πρέπει να επεκταθεί και στην περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή.«Να σταματήσει όλο αυτό το παραμυθάκι ότι στο μνημόνιο μας έβαλε ο Παπανδρέου. Στο μνημόνιο μπήκαμε γιατί η χώρα χρεοκοπούσε και από τις παθογένειες του παρελθόντος αλλά, κυρίως, από το δημοσιονομικό εκτροχιασμό της κυβέρνησης Καραμανλή 2004-2009. Να έρθει ο κ. Τσίπρας να το κάνει αλλά να μη μας λέει ότι ξεκίνησε η ιστορία της χώρας το 2009», είπε ο κ. Πεταλωτής.

Δείτε το βίντεο του Mega:http://www.dailymotion.com/video/x2e1cd5_%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%AE_news?start=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα