Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Καλαμάτα: Έκκληση της 24χρονης να παραδοθεί υλικό από κάμερες στο σημείο που παράτησε το μωρό

Να παραδοθεί στις Αρχές ή στους συνηγόρους της, Νίκο Μουτεβελή και Κώστα Κρόμπα, οποιοδήποτε υλικό μπορεί να έχουν καταγράψει κάμερες καταστημάτων ή σπιτιών, στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη, το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη, ζητεί μέσω των δικηγόρων της η 24χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε βάρος του πέντε ημερών αγοριού που γέννησε.
Η ίδια βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας, μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την προφυλάκισή της ή μη.
Η 24χρονη εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι τη νύχτα της Τρίτης, προς ξημερώματα Τετάρτης, οπότε επέστρεψε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Αθήνα, περνώντας από το σημείο και χωρίς να καταλάβει ακριβώς πώς το έκανε, άφησε τη χάρτινη σακούλα με το παιδί πάνω στον πέτρινο υπόγειο κάδο. Επιμένει πως δεν το πέταξε μέσα στον κάδο,

αλλά το άφησε για να το πάρει κάποιος. Για λίγη ώρα, δε, παρακολουθούσε αν κάποιος περάσει και το πάρει.
Μάλιστα, μέσω των συνηγόρων της κάνει έκκληση, όποιος έχει καταγραφικό σε εκείνη την περιοχή και έχει καταγράψει τις κινήσεις της, να το παραδώσει, προκειμένου να αποδειχθούν τα λεγόμενά της, αλλά και ποιος ίσως πέταξε τη σακούλα στον κάδο.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο ότι στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κάμερες.
Η 24χρονη συνεχίζει από το Σάββατο που απολογήθηκε στην ανακρίτρια να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, σε σπίτι φιλικών προσώπων που τη φιλοξενούν, δηλώνοντάς τη ως μόνιμη κατοικία.
Εντός, μάλιστα, των ημερών αναμένεται να συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσει για την προφυλάκισή της ή όχι.
Πάντως, απαντήσεις αναμένονται και από την άρση απορρήτου που διατάχθηκε στο τηλέφωνό της, προκειμένου να αποδειχθεί αν παροτρύνθηκε στην πράξη της από άλλον.
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στην πολύωρη απολογία της στην ανακρίτρια η 24χρονη κατονόμασε τον πατέρα του αγοριού, ο οποίος, όπως υποστηρίζει η ίδια, αδιαφόρησε πλήρως για το παιδί. Η επικοινωνία, μάλιστα, με τον άνθρωπο αυτόν ήταν και ο λόγος του ταξιδιού-αστραπή που έκανε στην Αθήνα αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου γέννησε. tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα