Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΕΛΑΣ: Όλοι οι αστυνομικοί, και τα ΜΑΤ, υποχρεούνται να φέρουν διακριτικά ταυτότητας

Την εφαρμογή παλαιότερης απόφασης, που χρονολογείται από το 2010 και σύμφωνα με την οποία όλοι οι αστυνομικοί υποχρεούνται να φέρουν στη στολή τους ειδικά διακριτικά, δηλωτικά της ταυτότητάς τους, ζητάει με νεότερη διαταγή του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Με πρόσφατη διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας υπενθυμίζεται η πάγια υποχρέωση όλων των αστυνομικών να φέρουν στη στολή τους τα ειδικά διακριτικά, δηλωτικά της ταυτότητάς τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
«Ειδικότερα για τις μονάδες αποκατάστασης τάξης, δηλαδή τους υπηρετούντες στις Υποδιευθύνσεις Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ.), προβλέπεται επιπλέον ειδικός αριθμός, ο οποίος αποτυπώνεται στο κράνος τους και αποτελεί συνδυασμό του αριθμού της διμοιρίας στην οποία ανήκουν και του αύξοντος αριθμού που αντιστοιχεί σε κάθε αστυνομικό της

διμοιρίας.
Η υποχρέωση περί αναγραφής του αριθμού στο κράνος είχε καθιερωθεί με ανάλογη διαταγή το 2010», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.



Πρόκειται για πάγια υποχρέωση όλων των αστυνομικών να φέρουν στη στολή τους τα ειδικά διακριτικά, δηλωτικά της ταυτότητάς τους, όπως υπενθυμίζει το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα