Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Πολιτική "βόμβα" στην Τριφυλία: Την παραίτηση Ασημακόπουλου ζητάει ο Λεβεντάκης

Την παραίτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Ασημακόπουλου ζήτησε ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.
Αφορμή στάθηκαν τα σκληρά σχόλια και οι χαρακτηρισμοί, που χρησιμοποίησε ο κ. Ασημακόπουλος σε βάρος του τέως δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Να σημειωθεί, ότι κατά την συνεδρίαση απουσίαζε τόσο ο δήμαρχος Γ. Λεβεντάκης, όσο και ο κ. Κατσίβελας, ενώ τον δήμαρχο αναπλήρωνε ο Γιώγος Ασημακόπουλος.
Στην επιστολή του μάλιστα ο κ. Λεβεντάκης, εκτός από την παραίτηση, ζητάει από τον υπό παραίτηση αντιδήμαρχό του, να ζητήσει δημόσια συγνώμη, τόσο από τον τέως δήμαρχο, όσο και από το σώμα και τους πολίτες, αλλιώς θα διαγραφεί οριστικά από την παράταξη.
Αναλυτικά η επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας κ. Γεωργίου Λεβεντάκη:
"Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και αφού έλαβα γνώση των όσων διαδραματίστηκαν, κατά τη συνεδρίαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, καθότι δεν ήμουν παρών σε αυτήν, λόγω σοβαρού οικογενειακού θέματος που προέκυψε, ζήτησα ήδη από τον κ. Γεώργιο Ασημακόπουλο, όπως υποβάλει άμεσα την παραίτησή του από Αντιδήμαρχος.
Υποχρεούται δε, πάραυτα, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, τόσο από τον κ. Κατσίβελα,

όσο και από το Σώμα και τους πολίτες αυτού του Δήμου.
Σε περίπτωση που δεν πράξει τα παραπάνω, δεν θα έχει πλέον καμία θέση στην παράταξη μου και τη Δευτέρα, με απόφασή μου, θα διαγραφεί οριστικά". eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα