Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Προφυλακίστηκε η 24χρονη για την εγκατάλειψη του νεογέννητου μωρού της σε κάδο σκουπιδιών

Στις φυλακές θα οδηγηθεί η 24χρονη κοπέλα, που την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη, με την κατηγορία της εγκατάλειψης του νεογέννητου παιδιού της σε κάδο στην Καλαμάτα.
Την ομόφωνη απόφαση έλαβε το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας, που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι, μετά την προ ημερών διαφωνία Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως. Αυτή τη στιγμή η 24χρονη κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οδηγηθεί στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού.
Η 24χρονη βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και συγγενικά της πρόσωπα αναφέρουν δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι θα μεταφερθεί στη φυλακή.
Ωστόσο η ίδια από την πρώτη στιγμή αρνείται ότι εγκατέλειψε το βρέφος στον κάδο λέγοντας ότι το άφησε με μία σακούλα πάνω στον κάδο και κάτι μεσολάβησε και το μωρό

βρέθηκε στον κάδο.
Η 24χρονη ζητάει αν υπάρχει κάποιος που έχει τραβήξει βίντεο να δώσει το υλικό στους δικηγόρους της.
Επίσης η κοπέλα ανέφερε στις αρχές ότι βρισκόταν σε διαταραγμένη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσε να αξιολογήσει την πράξη της και τέλος ανέφερε ότι ουδέποτε είχε σκοπό να βλάψει το βρέφος.
Η 24χρονη θα παραμείνει κρατούμενη μέχρι τη δίκη, όπου θα δικαστεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Το μωρό, μετά από εισαγγελική παρέμβαση, μεταφέρθηκε από τις προηγούμενες ημέρες από το Νοσοκομείο Καλαμάτας και πλέον φιλοξενείται στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» στην Αθήνα. Αύριο έρχεται στη χώρα μας από τη Γεωργία και η γιαγιά του μωρού που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει την κηδεμονία του μωρού, και επιθυμεί να δει το μωρό που φιλοξενείται στο “ΜΗΤΕΡΑ”. messinialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα