Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Αγωνία για την τύχη των δύο εξαφανισμένων παιδιών - Τα νεότερα στοιχεία - ΒΙΝΤΕΟ

Αγωνία επικρατεί για την τύχη των δύο ανήλικων, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί εδώ και λίγες ημέρες. Για την εξαφάνισή τους, έχουν εκδοθεί Amber Alert και βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικές έρευνες, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.
Ο λόγος για την 7χρονη Valentine Ablavykaka από το Κονγκό, που εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής και τον 13χρονο Νιαζι Σαμίρ από το Αφγανιστάν, που χάθηκε από δομή φιλοξενίας στη Νέα Μάκρη. Όπως υπογραμμίζεται σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, και στις δύο περιπτώσεις οι αρχές ενημερώθηκαν με καθυστέρηση.




Τα ίχνη της 7χρονης χάθηκαν το μεσημέρι της 23ης Δεκεμβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Παγκράτι, με σκοπό να αγοράσει κάτι σε μίνι μάρκετ στη γειτονιά της. Όμως η μικρή δεν επέστρεψε στους δικούς της, οι οποίοι άρχισαν να την αναζητούν παντού.
Τελικά, την επόμενη ημέρα πήγαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνισή της. Στη συνέχεια ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Ανηλίκων και στις 25 Δεκεμβρίου εξέδωσε εντολή για την δημοσιοποίηση σχετικού Amber Alert, ώστε να αναζητηθούν πληροφορίες για την τύχη της. Η Valentine φέρεται να εθεάθη λίγο μετά την εξαφάνισή της, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο κοντά στο σπίτι της.
Στις 23 Δεκεμβρίου χάθηκαν τα ίχνη του 13χρονου Νιαζι Σαμίρ. Η εξαφάνισή του, ωστόσο, δηλώθηκε την επόμενη ημέρα. Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το παιδί να έφυγε από τη δομή αναζητώντας τρόπο να περάσει τα σύνορα.




Δείτε το ρεπορτάζ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα