Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Γ. Ασημακόπουλος: Συγγνώμη σε Κατσίβελα και Δριμή, στη διακριτική ευχέρεια του δημάρχου η παραίτησή του

Συγγνώμη σε Κατσίβελα και Δριμή, στους δημοτικούς συμβούλους και τους πολίτες της Τριφυλίας εκφράζει ο αναπληρωτής δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Ασημακόπουλος, θέτοντας παράλληλα την παραίτησή του στη διακριτική ευχέρεια του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου, Λεβεντάκη, μετά όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας και προκάλεσαν την αντίδραση του δημάρχου, Γιώργου Λεβεντάκη, ο οποίος χθες του ζήτησε να υποβάλλει την παραίτησή του και να ζητήσει συγγνώμη, προβαίνοντας μάλιστα και σε δημοσιοποίηση αυτών με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ. Πριν από λίγα λεπτά ο κ. Ασημακόπουλος, ο οποίος θυμίζουμε εξελέγη πρώτος των πρώτων δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΑΝΟΔΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» και ορίστηκε πρώτος τη τάξει αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Καθαριότητας, με παραγωγή έργου στους τομείς ευθύνης του που από όλους αναγνωρίζεται, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει επί λέξει:
«Θέλω, ξεκινώντας, να εκφράσω την βαθειά και ειλικρινή μου συγνώμη προς του κυρίους Κατσίβελα Παναγιώτη και Δριμή Δημήτριο για όσα είπα εναντίων τους στην συνεδρίαση

του Δημοτικού συμβουλίου στις 27 Δεκεμβρίου 2019. Το περιεχόμενο και ο τρόπος που εκφράστηκα δεν συνάδει με τον χαρακτήρα μου ούτε με τον θεσμό που κλήθηκα να υπηρετήσω. Πραγματικά δηλώνω μετανιωμένος και βαθιά στενοχωρημένος. Ένα μεγάλο συγνώμη οφείλω στον κ. Δήμαρχο Γεώργιο Λεβεντάκη ο οποίος από την πρώτη στιγμή με εμπιστεύθηκε και με την στάση μου τον εξέθεσα χωρίς να το θέλω. Τέλος ζητώ συγνώμη από τους συναδέλφους μου στο δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες της Τριφυλίας για την εικόνα που παρουσίασα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Κλείνοντας δηλώνω, ότι θέτω την παραίτησή μου στην διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου και ότι θα συνεχίσω να στηρίζω αυτόν και την παράταξή μας.
Φιλιατρά, 29/12/2019
Γεώργιος Ασημακόπουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα