Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΗ: Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για το αγροτικό τιμολόγιο

Η ΔΕΗ, σε συνεννόηση με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρατείνει την προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το Αγροτικό τιμολόγιο, η οποία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2019, έως την 30η Ιουνίου 2020.
Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ, εφαρμόζοντας τη σχετική νομοθεσία για την εκκαθάριση του Μητρώου των δικαιούχων του Αγροτικού τιμολογίου, ξεκίνησε τη διαδικασία από το 2014.
Παρά τη σχετική πρόοδο που έχει συντελεστεί, ένα μεγάλο μέρος των αγροτών δεν έχει επικαιροποιήσει τα στοιχεία του, καθώς, λόγω του αυξημένου όγκου των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμοι, Περιφέρειες κλπ), παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.
Η προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, μέσω του Συστήματος Υποβολής Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ, δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί ως προς τα αναμενόμενα

αποτελέσματα
Ως εκ τούτου, η ΔΕΗ καλεί εκ νέου τους αγρότες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους, προς την εταιρεία, ειδικά εκείνους που για οποιοδήποτε λόγο έχουν διακόψει την αγροτική τους δραστηριότητα και συνεχίζουν παράτυπα να απολαμβάνουν τα προνόμια του αγροτικού τιμολογίου.dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα