Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας επί ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων του χειρουργού ιατρού Παν. Γιαννόπουλου στον Νοσ. Κυπαρισσίας


Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να καλωσορίσω στον τόπο μας, τον ιατρό (γενικό χειρουργό), κύριο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.
Ο κ. Γιαννόπουλος ασκεί το λειτούργημά του, ως διευθυντής χειρουργικής κλινικής, στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, είναι αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και έχει καταγωγή από την Τριφυλία (την Βαρυμπόμπη).
Εδώ και λίγο διάστημα, έχει αναλάβει και τη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, στο οποίο παρέχει ιατρικές υπηρεσίες κάθε Τετάρτη και από 04-03-2020, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη εκάστης εβδομάδας.
Όπως αντιλαμβάνεστε, με την τοποθέτηση ενός έγκριτου επιστήμονα στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπως ο κ. Γιαννόπουλος, αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες του σε έμψυχο υλικό και επιλύεται ένα μεγάλο κενό, όσον αφορά στην άρτια υγειονομική περίθαλψη και παροχή υγείας, στη χειρουργική κλινική του.
Ας μην ξεχνάμε, ότι το Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καλύπτει μια μεγάλη γεωγραφική έκταση και το καλοκαίρι, λόγω πληθυσμιακής αύξησης, οι ανάγκες του πολλαπλασιάζονται.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας της χώρας (6ης ΥΠΕ), κύριο Γιάννη Καρβέλη, για την ευαισθησία που επέδειξε, έτσι ώστε να βρεθεί άμεσα λύση σε ένα μείζον πρόβλημα για την περιοχή μας, όπως αυτό της στελέχωσης της χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν. Κυπαρισσίας με γενικό χειρουργό.
Κυπαρισσία 20-02-2020
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα