Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Μάνα και γιος έκλεψαν τραπεζική κάρτα και έκαναν ψώνια στη Μεσσήνη


Μικροποσότητες ηρωίνης και ένα πιστόλι κατάσχεσαν αστυνομικοί σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία την Πέμπτη, παράλληλα με όμοιες επιχειρήσεις σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι στην Περιφέρεια σε 964 άτομα, εκ των οποίων τα 744 ήταν Έλληνες και 222 αλλοδαποί, καθώς και σε 644 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν 79 άτομα, από τα οποία 41 ήταν Έλληνες και 38 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 57 άτομα.
Βεβαιώθηκαν συνολικά 196 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 52 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Στη Μεσσηνία
Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 16 άτομα και ειδικότερα:
-Ένας 43χρονος για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του στα Αρφαρά και βρήκαν ένα πιστόλι αυτόματο, μάρκας «Κολτ», καθώς κι ένα γεμιστήρα με 30 φυσίγγια
-Τέσσερα άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα: Ένας 74χρονος στη Μικρή Μαντίνεια, γιατί οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 0,3 γραμμάρια ηρωίνης, ένας 34χρονος στο Ασπρόχωμα διότι κατείχε 0,5 γραμμάρια ηρωίνης, ένας 51χρονος στον Άγιο Φλώρο με 4 ναρκωτικά δισκία και μια 46χρονη στη Σπερχογεία με άλλα 4 ναρκωτικά δισκία
-Έξι Έλληνες και 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
-Τρεις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.
Εξιχνίαση
Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάσθηκε μία κλοπή σε βάρος 53χρονου, που είχε γίνει στις 20 Φεβρουαρίου στη Μεσσήνη.
Την Τρίτη ο 53χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι το προηγούμενο Σάββατο του είχαν κλέψει μια τραπεζική κάρτα. Επίσης, ότι από το Σάββατο που εκλάπη έως και τη Δευτέρα είχαν γίνει ανέπαφες συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα στη Μεσσήνη, συνολικής αξίας 97,28 ευρώ.
Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι δράστες της κλοπής είναι μία 40χρονη από την Αλβανία και ο 20χρονος γιος της. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα