Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Εκπτώσεις: Παρατείνονται ως τις 31 Μαρτίου


Έως τις 31 Μαρτίου παρατείνονται επίσημα οι εκπτώσεις, μετά την τροπολογία που κατέθεσε χθες στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, θα ακολουθήσει σχετική Υπουργική Απόφαση που θα καθορίσει και τις τελικές λεπτομέρειες.
Υπενθυμίζεται ότι ο εμπορικός κόσμος έχει ζητήσει την παράταση των τακτικών χειμερινών εκπτώσεων, καθώς λόγω των έκτακτων συνθηκών υπάρχει συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων αδιάθετου αποθέματος, ειδικά στα προϊόντα μόδας.
Ωστόσο, η επαναλειτουργία της αγοράς από την ερχόμενη Δευτέρα την οποία ζητούσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας πλέον είναι «όνειρο άπιαστο», καθώς όπως όλα δείχνουν, το lockdown θα συνεχιστεί, αφού η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ειδικά με τη βρετανική μετάλλαξη, τις τελευταίες ημέρες, απομακρύνουν την πιθανότητα άρσης των περιορισμών την 1η Μαρτίου.
Ενδεικτική της ανησυχητικής εικόνας είναι η παρουσία της επιδημίας στην Αττική, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στο λεκανοπέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα