Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας: Εγγραφές στο σεμινάριο γευσιγνωσίας και οινοχοΐας


Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Βασικές αρχές γευσιγνωσίας και οινοχοΐας” που διοργανώνει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την αξιολόγηση και την ανάλυση της γευσιγνωσίας του οίνου, αξιοποιώντας τόσο θεωρητικά μέσα όσο και τις αισθήσεις των συμμετεχόντων μέσω δοκιμής ευρείας γκάμας κρασιών. Για το σκοπό αυτό θα σταλούν 12 δείγματα κρασιών σε κάθε συμμετέχοντα.
Είναι διάρκειας 12 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το χρονικό διάστημα 18-27 Οκτωβρίου. Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το WSPC® (https://wspc.gr/) και τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη ΜW (Master of Wine) και απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης, οινοπαραγωγούς αλλά και λάτρεις του κρασιού. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 27210 25700, μέσω e-mail στο info@kaem.gr, www.kaem.gr/seminars/ και στο γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα