Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσημες απαντήσεις για τους “εξαφανισμένους” πρόσφυγες του Βασιλιτσίου ζήτησε στη Βουλή ο Αλ. Χαρίτσης


Τι συμβαίνει με την “εξαφάνιση” των 25 προσφύγων που πριν μία εβδομάδα βγήκαν σε παραθαλάσσια περιοχή του Βασιλιτσίου, ζήτησε να ενημερωθεί, από τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης. Ο βουλευτής Μεσσηνίας αναφέρθηκε στο ζήτημα της “εξαφάνισης” των προσφύγων, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του για την τροποποίηση της σύμβασης του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά…
Ειδικότερα ο βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης ζήτησε επίσημες απαντήσεις από τον παριστάμενο υπουργό Ναυτιλίας για την «εξαφάνιση» 25 προσφύγων.
O Aλ. Χαρίτσης τόνισε ότι παρά την προσπάθεια του ιδίου να λάβει ενημέρωση από το Λιμενικό δεν υπήρξε ανταπόκριση, ενώ επισήμανε τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και φωτογραφικού υλικού που υπάρχει από την άφιξη των προσφύγων στην περιοχή. Έκτοτε έχουν εξαφανιστεί και δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών για το που βρίσκονται.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα