Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Απάντηση Τσαφαρά σε Λεβεντάκη

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες, κάτοικοι της Τριφυλίας και όλοι, όσοι ενδιαφέρεστε για την όμορφη περιοχή μας, πιστεύω να κατανοήσατε μετά τις λεπτομερείς εξηγήσεις που δόθηκαν στο χθεσινό δημοσίευμα από τα πιο επίσημα χείλη του Δήμου Τριφυλίας, το τι θα γίνει και το πώς θα γίνει με την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της πόλης των Φιλιατρών.
Κληθήκαμε ως εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι δυο φορές από το Τοπικό Συμβούλιο της πόλης των Φιλιατρών το οποίο εξέφρασε έντονα την ανησυχία και την αγωνία του για το τι πρόκειται να γίνει στην πλατεία της πόλης μας. Δυστυχώς και τις δύο φορές μας” στόλισαν” όλους με ονοματεπώνυμο. Όσο δε, με αφορά, σας ευχαριστώ.
Δεν έχετε απαντήσει όμως ακόμα, τι και πώς θα γίνει στην πλατεία, ούτε στο Τοπικό Συμβούλιο, ούτε και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κάτι που έχω ζητήσει από τον Πρόεδρο από τα μέσα Ιουλίου. Ελπίζω να είναι καταγεγραμμένο αυτό, να μην είμαι και πάλι “άτυχος”. Εάν πραγματικά θέλατε να ενημερωθούν σωστά οι πολίτες έπρεπε να έχει προηγηθεί σωστή από την πλευρά σας ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο. Εφόσον, σε διαφορετική περίπτωση η ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης γίνεται μόνον κατόπιν έγγραφης αιτήσεως των στην υπηρεσία, και αφού, και όταν πάρουν την έγκριση από τον προϊστάμενό τους.
Για όσα κατηγορούμαι ότι ακουστήκαν στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου παραθέτω τα πιο κάτω στοιχεία.
Η ΚΥΑ για το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.


Η ΚΥΑ για το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Άρθο 4 Πόροι του Προγράμματος.
Η απόφαση ένταξης του έργου με τίτλο «Αστική Αναζωογόνηση περιοχών Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Προκύπτει δανειακή σύμβαση ή όχι της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων; Τα δάνεια πληρώνονται; Όσο για την προτροπή στον επικεφαλής της παράταξής μας σας απαντώ ότι δεν χρειάζομαι ανθρώπους δίπλα μου ούτε να με “στηρίζουν”, ούτε να με “φωτίζουν”, ούτε να με “προσέχουν”. Η σχέση μας στην παράταξη είναι άριστη και θα παραμείνει.
Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση συνεργασίας που μας κάνατε, όταν αλλάξουμε γνώμη για συμπόρευση και υγιή διάλογο. Εάν η συνεργασία και ο διάλογος είναι σαν την ενημέρωση που είχαν οι τρεις Φιλιατρινοί Αντιδήμαρχοι, οι οποίοι ήταν παρόντες στη συνεδρίαση και απάντησαν πως δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να γίνει στην πόλη μας, προτιμώ την αντιπολίτευση, θέση την οποία μου έδωσε ο λαός της Τριφυλίας, τον οποίο και ευχαριστώ γιατί εμείς γνωριζόμαστε χρόνια. Υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης. Ανευθυνότητα είναι να ψηφίζεις θετικά ή αρνητικά στην τύχη και χωρίς καμία ενημέρωση.
Καλή επιτυχία στις προσπάθειες που κάνετε κ. Δήμαρχε σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Θα στηρίζουμε όπως κάνουμε μέχρι τώρα χωρίς προαπαιτούμενα, ό,τι θετικό γίνεται, και θα κρίνουμε ό,τι κατά τη γνώμη μας είναι λάθος για την περιοχή μας, πάντα μέσα από τα θεσμικά όργανα του Δήμου.
Στη δημοκρατία όλοι κρινόμαστε.
Παναγιώτης Τσαφαράς
Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας & Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας
25/9/2021

2 σχόλια:

  1. Και στο τοπικό που κάνατε είπε ο καθένας σας τι του αρέσει να γίνει στην πλατεία,στα παλιά σας τα παπούτσια οι πολίτες,όλα γίνονται μόνο και μόνο να κάνετε πόλεμο στον δήμαρχο,μόνο για λυπηση είστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλό είναι, έχει γίνει ενημέρωση από τον δήμαρχο; Πότε και που;
    Γνωρίζει κανείς από όλο το δημοτικό συμβούλιο, το τοπικό συμβούλιο Φιλιατρών, τους τοπικούς φορείς της πόλης των φιλιατρών, ακόμα και από πολίτες των φιλιατρών τι πρόκειται να γίνει;
    Ας βγουν να το πουν...με ονοματεπώνυμο... και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα