Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Γαλλία – Σοκαριστική ανακάλυψη: 60χρονη έπεφτε ναρκωμένη από τον σύζυγό της θύμα βιασμού από δεκάδες άνδρες για 10 χρόνια


Θύμα βιασμού για δέκα χρόνια από αγνώστους, έπεφτε μια εξηντάχρονη γυναίκα από τη νοτιοανατολική Γαλλία, η οποία μάλιστα ναρκωνόταν από τον σύζυγό της.
Στην σοκαριστική αυτή υπόθεση που ήρθε στο φως, αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος της ο σύζυγος ερχόταν σε επαφή στο διαδίκτυο με τους δεκάδες άνδρες που μετείχαν στις ειδεχθείς πράξεις.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, κάνοντας λόγο για μια πρωτοφανή υπόθεση, κυρίως λόγω της έκτασής της, με περίπου 40 άνδρες να συλλαμβάνονται:«Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί, όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις του κατά τους βιασμούς, δεν θυμάται τίποτα».
Όπως επείσης έγινε γνωστό, ο σύζυγος, συνταξιούχος τεχνίτης 68 ετών, μαγνητοσκοπούσε όλους τους βιασμούς. «Είναι μια υπόθεση εξίσου πρωτοφανής λόγω της διάρκειας των συμβάντων (μεταξύ του 2010 και του 2020) και του αριθμού των δραστών», πρόσθεσε ο αστυνομικός διοικητής Ζερεμί Μπος Μπλατιέρ, από τη αστυνομία της Αβινιόν.
Συνολικά, 45 άτομα ταυτοποιήθηκαν κατά την έρευνα που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Τριάντα τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο σύζυγος του θύματος, έχουν ήδη κατηγορηθεί και συλληφθεί, ενώ 9 ακόμα προφυλακίστηκαν. Δύο άνδρες ανακρίνονται και ένας έχει πεθάνει.
Το «κουβάρι» της απίστευτης όσο και ασυνήθιστης αυτής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται τον Σεπτέμβριο του 2020 ύστερα από ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Ο σύζυγος συνελήφθη σε κατάστημα αφού αιφνιδιάστηκε από φρουρό την ώρα που βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες των πελατισσών.
Κατόπιν, κοιτώντας στον υπολογιστή του, οι ερευνητές ανακάλυψαν βίντεο στα οποία φαινόταν η σύζυγός του, ναρκωμένη, να βιάζεται από άνδρες.
Επιπλέον, στο διαδίκτυο ανακάλυψαν επίσης μηνύματα του συζύγου που είχαν αναρτηθεί σε φόρουμ γνωριμιών όπου πρότεινε σε πρόσωπα να έλθουν και να εκμεταλλευθούν τη σύζυγό του ενώ εκείνη δεν θα είχε τις αισθήσεις της.
«Ο άνδρας χρησιμοποιούσε ισχυρά αγχολυτικά για να ναρκώσει τη σύζυγό του, την τοποθετούσε γυμνή στο κρεβάτι και αύξανε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο για να μην ξυπνήσει. Οι άνδρες έμπαιναν ήσυχα, ψιθύριζαν και εάν το θύμα κουνούσε το χέρι της, έφευγαν», είπε ο αστυνομικός διοικητής Μπος Μπλατιέρ.
Οι φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας μεταξύ 24 και 71 ετών, προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα. Ορισμένοι είναι άγαμοι, άλλοι έχουν παιδιά, είναι διαζευγμένοι ή έχουν σχέση.
Το θύμα, μητέρα τριών παιδιών ηλικίας περίπου 30 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν θεωρείτο, σε γενικές γραμμές θύμα του συζύγου της. «Σοκαρισμένη», θα ανακάλυπτε τα γεγονότα κατά την έρευνα, είπαν από τις Αρχές.   ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα