Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής για τη Μεσσηνία


Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, ενέκρινε το πρώτο πρακτικό έγκρισης και ανάδειξης μειοδότη του διαγωνισμού για το έργο αποκατάστασης βλαβών σε ασφαλτοτάπητα και τεχνικά στο τμήμα Χώρα – Γαργαλιάνοι της 9ης εθνικής οδού και στις 3η και 10 επαρχιακές οδούς Χώρα – Καζάρμα, στη Μεσσηνία, προϋπολογισμού 750.000 €.
Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη διενέργεια δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 500.000 € έργο συντήρησης στο τμήμα Κάμπος – Σταυροπήγιο – Προσήλιο της 1ης επαρχιακής οδού, στη Μεσσηνία.
Εγκρίθηκε, εξ άλλου, το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριφυλίας και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας με αντικείμενο υποστηρικτικές ενέργειες για την λειτουργία της ζωαγοράς Κοπανακίου.
Η Επιτροπή, προέβη ακόμη στην έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών και αποδεικτικών εγγράφων νομιμοποίησης προσωρινού αναδόχου για το προϋπολογισμού 650.000 € έργο που αφορά σε μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση καταπτώσεων στην επαρχιακή οδό 7 στην Αργολίδα.
Τέλος, η Επιτροπή ενέκρινε την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ “Πάρνωνας Α.Ε.” για την οργάνωση της συμμετοχής της Περιφέρειας στην έκθεση “Πανηπειρωτική 2021”, στα Ιωάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα