Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Δ.Σ. Τριφυλίας: Απορρίφθηκε ξανά εισαγωγή θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης


Πολιτικό «ράπισμα», για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, δέχθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας η διοίκηση Λεβεντάκη, αν και ο ίδιος ήταν απών ξανά, καθώς η πλειοψηφία του Σώματος απέρριψε την εισαγωγή προς συζήτηση θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης.
Τα θέματα που προτάθηκαν να εισαχθούν ως εκτός ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφορούσαν: ορισμό αντιπροσώπων του Δήμου Τριφυλίας για τη συγκρότηση σχολικών συμβουλίων και τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος, την οποία μόλις το μεσημέρι της ίδιας μέρας είχε λάβει εκτός ημερήσιας διάταξης και κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή, με μείωση προβλεπόμενων εξόδων από Κ.Α. του προϋπολογισμού, συνολικού ποσού 402.400 ευρώ, ταυτόχρονη ενίσχυση υπαρχουσών πιστώσεων σε Κ.Α. του προϋπολογισμού συνολικού ποσού 402.461 και δημιουργία νέας πίστωσης ποσού 6.800 ευρώ και «απομένει αποθεματικό 6.226,57 ευρώ».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόνον εννέα (οι έξι έμμισθοι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Σώματος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, καθώς και ο Θεόδωρος Αντωνόπουλος από την παράταξη «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Πρωταγωνίστρια» της Χάιδως Παναγιωτοπούλου) τάχθηκαν υπέρ της εισαγωγής προς συζήτηση των εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων, ενώ έντεκα δημοτικοί σύμβουλοι (Ευάγγελος Κοροβίλας, Παναγιώτης Αλευράς, Παναγιώτης Κατσίβελας, Γιάννης Μερκούρης, Γιάννης Κατσούλας, Χαράλαμπος Καναλουπίτης, Παναγιώτης Τσαφαράς, Στάθης Ανδρινόπουλος, Μαγδαληνή Καμπύλη-Ανδρινοπούλου, Δημήτρης Δριμής και Σαράντος Κουκούμης) τάχθηκαν κατά. Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα