Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Αιγάλεω: Μυστήριο με αρπαγή βρέφους - Θα το πουλούσαν 50.000 ευρώ - Τι λένε οι δύο συλληφθέντες και η μητέρα

Όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και την εμπλοκή κι άλλων προσώπων στην υπόθεση πώλησης ενός βρέφους οκτώ μηνών έναντι 50 χιλιάδων ευρώ, ερευνά η αστυνομία. Οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω χθες στο Αιγάλεω, φέρεται να παραδέχθηκαν ότι η "συμφωνία" είχε κλειστεί και ότι επρόκειτο να πουλήσουν το μωρό. Είπαν ότι είχαν δώσει ραντεβού με τον "αγοραστή" του βρέφους, έξω από το Μετρό. Οι Αρχές διευρύνουν τον κύκλο των προσώπων που πιθανόν εμπλέκονται. Μεταξύ τους και τον ρόλο της μητέρας, η οποία υποστήριξε ότι της άρπαξαν το μωρό και ότι η ίδια δεν εμπλέκεται στην αγοραπωλησία.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε εξαιτίας της παρατηρητικότητας δύο δημοτικών αστυνομικών στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, δύο άνδρες, που συνελήφθησαν, κατηγορούνται ότι άρπαξαν το μωρό έξω από το Μετρό, στη στάση Αγία Μαρίνα. Έφτασαν στο σημείο με ταξί και η παρουσία τους κίνησε τις υποψίες αρχικά σε μία δημοτική υπάλληλο. Λίγο αργότερα, έσπευσαν στην περιοχή δύο αστυνομικοί οι οποίοι κατάλαβαν αμέσως πως κάτι περίεργο συμβαίνει, αφού οι δύο άνδρες έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις.
"Είπαν ότι είναι της κολλητής τους και ότι τους το είχε δώσει για να το πάνε μία βόλτα" εξήγησαν οι ένστολοι, τονίζοντας ότι οι κατηγορούμενοι για αρπαγή βρέφους καλούσαν στο τηλέφωνο τη μητέρα του παιδιού.
Τι είπε η μητέρα
Όταν τελικά κατάφεραν να ειδοποιήσουν τη μητέρα, εκείνη είπε στους αστυνομικούς πως όντως γνώριζε τους δράστες αλλά πως δίχως η ίδια να το ξέρει της άρπαξαν το μωρό μέσα από το σπίτι.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα, μένει στον Κολωνό και έχει άλλα τέσσερα παιδιά, ενώ οι δύο άνδρες δήλωσαν κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου.
Όταν οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας στο Αιγάλεω ισχυρίστηκαν πως είχαν κανονίσει να πουλήσουν το αγοράκι έναντι 50.000 ευρώ και πως είχαν δώσει ραντεβού με τους αγοραστές έξω από το Μετρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές θεωρούν και τη μητέρα ύποπτη, καθώς ενδέχεται να γνώριζε και να είχε συμφωνήσει για πώληση του παιδιού της.
Το παιδί μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα