Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Κρανιδιώτης και Τζήμερος διέγραψαν τον Μπογδάνο από το κόμμα τους: "Είναι αμετροεπής και αλαζονικός"


Με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής του κόμματος "Εθνική Δημιουργία", έκαναν γνωστό ότι διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:
"Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.
Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης"
Η απάντηση Μπογδάνου στη διαγραφή του
"Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης" ήταν η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μέσω του ΣΚΑΪ, στη διαγραφή του από το κόμμα της Εθνικής Δημιουργίας.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 για την κοινή ανακοίνωση διαγραφής του από τους Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνο Τζήμερο, ο κ. Μπογδάνος απάντησε ότι δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε ένα "παράρτημα της ΝΔ" και πρόσθεσε: "Καμία στήριξη στην ‘’πασοκοποταμίσια’’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό".
Ειδικά για τον κ. Κρανιδιώτη ανέφερε πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως το τελευταίο τετραήμερο "έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα