Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Κούγιας: Πήραν από την Πισπιρίγκου 10.000 ευρώ – «Θα τους λιώσω» λέει για εκπομπές


Μύδρους εξαπολύει ο Αλέξης Κούγιας για δικηγόρους και δημοσιογράφους
Μετά την πολυσέλιδη ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην οποία γίνεται λόγος για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη παγκοσμίως, ο γνωστός δικηγόρος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ Πάτρας επιτίθεται σε δικηγόρους που είχαν αναλάβει την υπεράσπιση της εντολέως του αλλά και σε δημοσιογράφους που όπως ισχυρίζεται κατεύθυναν την οικογένεια της κατηγορουμένης σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία.
Ο Αλέξης Κούγιας είπε στη συνέντευξή του πως δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου πήρε από την οικογένειά της 10.000 ευρώ για να βρει τεχνικό σύμβουλο χωρίς επιτυχία τη στιγμή που όλη η διαδικασία ήταν άκυρη και παράνομη.
«Η οικογένεια είναι έξαλλη και θα υποβάλλει μήνυση για απιστία. Έδωσαν σε δικηγόρο 10.000 ευρώ για να βρει και να πληρώσει τεχνικό σύμβουλο. Μα δεν είδαν ότι δεν υπήρχε καν πραγματογνωμοσύνη; Αλλά υπήρχε μία έκθεση ιδεών που υπέγραψαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας. Έπρεπε να ορκιστούν πραγματογνώμονες. Και έπρεπε να πουν οι δικηγόροι ότι είναι παράνομη η διαδικασία και έπρεπε να ορκιστούν ιατροδικαστές πραγνατογνώμονες»
Παπαδόπουλος και Λέων έκαναν μαζί σόου
«Η κυρία κατηγορουμένη δεν άσκησε ποτέ υπεράσπιση δια των δικηγόρων της,. Και τα λέω αυτά για τον κ. Οθωνα Παπαδόπουλο που λέει ότι θα με μηνύσει. Ρωτάω ευθέως τον κ. Παπαδόπουλο: Τι έκανε για την υπεράσπιση της κατηγορουμένης; Δεν αντελήφθη ότι η όλη διαδικασία ήταν άκυρη και παράνομη και σε αυτήν στήθηκε ένα τηλεοπτικό σόου; Δεν κατάλαβε ότι τόσοι ιατροδικαστές έκριναν ότι όλοι οι θάνατοι ήταν φυσιολογικοί από παθολογικά αίτια; Τι έκανε ο κ. Παπαδόπουλος;
Όταν εμφανίστηκε αυτός ο ανεκδιήγητος ο κ. Λέων που δεν έχει κάνει ούτε μία νεκροψία στην ζωή του. Και μαζί με τον Παπαδόπουλο εμφανίζονταν μόνο στα κανάλια για να κάνουν σόου. Παπαδόπουλος και Λέων ήταν συμπαρουσιαστές των εκπομπών αυτών.
Βολεύει την κυβέρνηση να ασχολούμαστε με αυτό και βόλευε και τον υπουργό Δικαιοσύνης που διέταξε έρευνα σε βάρος της κυρίας Αγγελικής Τσιόλα. Η οποία πήρε στις πρόσφατες εκλογές 19 ψήφους από τους 26. Η δήθεν πειθαρχικά διωκόμενη»
Παράλληλα ζήτησε έμμεσα από τον Μάνο Δασκαλάκη να στηρίξει την πρώην σύζυγό του.
«Ελπίζω να καταλάβει ο Μάνος Δασκαλάκης ότι πρέπει να είναι κοινός ο αγώνας τους για την αθώωση της γυναίκας του», τόνισε.
Αποσιώπησαν το γεγονός ότι η Ρούλα είχε κάνει μήνυση
Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή του Κωνσταντίνο Φλαμή, κατηγόρησε γνωστούς δικηγόρους και παρουσιαστές πως λειτουργούσαν σαν… δικηγορικά γραφεία.
«Η οικογένεια Πισπιρίγκου μας είπε ότι ο Γιώργος Σόμπολος πήγε σπίτι τους και τους υποσχέθηκαν δικηγόρους. Και έτσι μπήκαν οι Λύτρας και Ιωάννου. Μάλιστα έλεγαν η Κουτσελίνη και ο Κουσουλός ότι “από μας ξεκίνησε η έρευνα”.
Και έστειλαν τον Σόμπολο στο σπίτι να τους βρει δικηγόρους. Το είπε ξεκάθαρα η Πισπιρίγκου. Οτι εκείνοι από την εκπομπή πρότειναν δικηγόρο. Τα έχω γραπτώς όλα αυτά. Αυτές δεν είναι εκπομπές είναι… δικηγορικά γραφεία!
Αποσιώπησαν το γεγονός ότι η ίδια η Πισπιρίγκου και ο άνδρας της είχαν κάνει μηνυση μετά τον θάνατο της Μαλένας για ανθρωποκτονία. Δηλαδή σκότωσε το παιδί της και έκανε μήνυση για να διερευνηθεί υπόθεση ανθρωποκτονίας;».
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αθωωθεί
Για μια ακόμα φορά εξέφρασε την σιγουριά του πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αθωωθεί.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αθωωθεί αυτή η γυναίκα από τους 4 ενόρκους στο Μεικτό Ορκωτό.
Τολμούν μετά από όλα αυτά και απειλούν εμένα; Οι τηλεοπτικές εκπομπές; Θα τους λιώσω.
Τρεις θάνατοι παιδιών. Το ένα παιδί είχε προβλήματα, το άλλο καρδιά και το τρίτο είχε μείνει ανάπηρο, κατ’ εμένα από λάθος γιατρών. Ολα αυτά πιστοποιημένα από ιατροδικαστές. Ε πως σκότωσε η Πισπιρίγκου; Είναι ντροπή για την κοινωνία να έχουν φύγει οι γονείς και η αδελφή της γυναίκας και να ζουν σε χωριά για να βγάζουν κάποιοι εκατομμύρια από εκπομπές», κατέληξε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα