Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Παραγγελίες κλοπών σε ανήλικους μέσω Instagram: Ο τιμοκατάλογος και τα ποσά της συμμορίας


Μέσω Instagram επικοινωνούσαν έγκλειστοι φυλακών με ανηλίκους προκειμένου να τους «παραγγέλνουν» ληστείες και να τους δίνουν εντολές για το πώς θα τις διαπράξουν. Όπως αποκάλυψε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου οι κακοποιοί κανόνιζα μέσα από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και τα ποσοστά από τα «κέρδη».
Από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι οι ανήλικοι παρότι ήταν εκείνοι που λειτουργούσαν ως ο «βραχίωνας» της οργάνωσης μοιράζονταν τα ποσοστά με τους εγκέφαλους των ληστειών που βρίσκονταν πίσω από τα σίδερα.

Ο τιμοκατάλογος και τα ποσά της συμμορίας
Τα ανήλικα παιδιά έπαιρναν από 100 έως 200 ευρώ για το κάθε μηχανάκι, αυτοκίνητο ή σπίτι που έκλεβαν με τους αστυνομικούς να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά βρίσκονται πίσω από τουλάχιστον 100 κλοπές, ενώ οι εισαγγελικές Αρχές έχουν στη διάθεσή τους και συγκεκριμένα βίντεο. Ένα εξ’ αυτών παρουσίασε το OPEN στο μεσημεριανό του δελτίο.
Συνολικά τρεις είναι οι ανήλικοι που έχουν συλληφθεί, ενώ τρεις είναι και οι κρατούμενοι που συμμετέχουν στο κύκλωμα. Ένας εξ΄ αυτών έχει συλληφθεί διότι εισέβαλε με το αυτοκίνητο μέσα σε νομισματοκοπείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα