Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Κρήτη: Όργωσαν και έσπειραν με καλλιεργητή το γήπεδο στις Γούρνες


Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι των Γουρνών στο δήμο Χερσονήσου της Κρήτης, όταν διαπίστωσαν ότι άγνωστοι πήγαν στο δημοτικό γήπεδο, που παλαιότερα χρησιμοποιούσε η τοπική ομάδα, και το εκμεταλλεύτηκαν γεωργικά.
Συγκεκριμένα, το όργωσαν και το έσπειραν με καλλιεργητή. Μιλώντας στο cretapostο αντιδήμαρχος Οικονομικών και δημοτικής περιουσίας, Μανώλης Ανυφαντάκης, ανέφερε ότι «οι άγνωστοι πήγαν με καλλιεργητή στο γήπεδο και το όργωσαν ενώ το έσπειραν κι όλας. Έκαναν ολοκληρωμένη δουλειά».
Και πρόσθεσε: «Εδώ ζούμε καταστάσεις παράλογες τελείως. Ο κάθε ένας κάνει ό,τι θέλει. Θεωρεί οποιαδήποτε περιουσία που για διάφορους λόγους που είναι ακαλλιέργητη και χωρίς περίφραξη ότι είναι δική του και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Είναι πολύ λυπηρό αυτό το γεγονός».
Χορτολιβαδική έκταση το γήπεδο
Ο αντιδήμαρχος έχει καταθέσει μήνυση και η δημοτική αρχή αναμένεται να στείλει συνεργείο για να καθαριστεί το γήπεδο, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση για να εντοπιστούν οι δράστες.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο δεν ήταν σε χρήση τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως χορτολιβαδική έκταση και η δημοτική αρχή βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.
«Περιμένουμε να τελειώσουν τα δικαστήρια για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο. Είναι στην περιουσία του δήμου», κατέληξε ο κ. Ανυφαντάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα