Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Στην αντεπίθεση ο π. Αντώνιος: "Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει - Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως"

Την τακτική που θα ακολουθήσουν και τη γραμμή που θα ορίσουν οι δικηγόροι τους, εξετάζουν αυτές τις μέρες ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και οι στενοί συνεργάτες τους.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πέρασαν 50 δικηγόροι από την Κιβωτό του Κόσμου, για να αναλάβουν τελικά τρεις από αυτούς. Ελάχιστοι μίλησαν με τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος στέλνει μήνυμα αντεπίθεσης:
"Καμία ασέλεγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του".
Σημειώνεται ότι τις επαφές με τους δικηγόρους έκανε η πρεσβυτέρα και ο Ιρακινός γενικός διευθυντής της δομής. Μάλιστα η Σταματία Γεωργαντή επιμένει στην επιθετική της στάση, υποστηρίζοντας:
"Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά".
Από την πλευρά τους οι στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου τον παρομοιάζουν με τον... Ιησού Χριστό και λένε πως "θα σταυρωθεί, θα αποκαθηλωθεί και μετά θα αναστηθεί". Μάλιστα, ρίχνουν ευθύνες σε κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή και θεωρούν ότι ο ιερέας ανεβαίνει Γολγοθά.
Κιβωτός του Κόσμου: Η στρατηγική που θα ακολουθήσουν πατέρας Αντώνιος - πρεσβυτέρα
Η αντεπίθεση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας σε όσους τους κατηγορούν θα αρχίσει με τα βαφτιστήρια που θα τονίζουν τα καλά που έχει κάνει η δομή.
Ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, αν κληθεί, ενώ δεν πρόκειται να μιλήσει δημόσια για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει.
Σύμφωνα με το Star, τη νομική ομάδα δεν φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις, καθώς θεωρούν ότι δεν θα σταθούν στο δικαστήριο. Η αγωνία τους είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο και τι θα δείξει αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα