Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Φωτιά σε σπίτι στον Κολωνό: Συνελήφθη ο πατέρας - Διασωλημένο το 5χρονο αγόρι

Στη σύλληψη του πατέρα της οικογένειας, το σπίτι της οποίας τυλίχθηκε στις φλόγες στον Κολωνό το βράδυ της Κυριακής τραυματίζοντας σοβαρά ένα 5χρονο παιδί, προχώρησαν οι Αρχές.
Ο 45χρονος πατέρας κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Ο πατέρας ισχυρίστηκε στους πυροσβέστες ότι ξεκουραζόταν, καθώς όπως είπε εργαζόταν όλη μέρα, ωστόσο πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι.
Οι Πυροσβέστες ανέσυραν από το φλεγόμενο διαμέρισμα το 5χρονο παιδί της οικογένειας, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν εκείνη την ώρα και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, 7 και 12 ετών, τα οποία απεγκλωβίστηκαν και προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων.
Ο 5χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Αττικό Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη.



Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Κολωνού, ενώ αναμένεται η έκθεση αυτοψίας από την Πυροσβεστική για τα αίτια της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα πάντως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υπήρχε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα, από όπου πιθανόν να προκλήθηκε η πυρκαγιά.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα