Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Απίστευτο: Έκλεψαν το πορτοφόλι της 21χρονης ενώ ήταν αιμόφυρτη στον δρόμο- Της πήραν 1.500 ευρώ

Ιδιαίτερα σοβαρή είναι η καταγγελία που έκανε η οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας που χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την παράσυρση το πορτοφόλι της δεν βρέθηκε ποτέ και οι γονείς της έχουν αναφέρει το γεγονός στις αρμόδιες αρχές. Σε αυτό φέρεται να υπήρχαν 1.500 ευρώ.
"Έχει καταγράφει το συγκεκριμένο περιστατικό στην δικογραφία και έχει διαβιβαστεί στην ανακρίτρια. Η υπόθεση αυτή θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να αρχίσει προκαταρκτική έρευνα" δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσόπουλος.
Οι γονείς του κοριτσιού μετέβησαν το πρωί της Τρίτης, στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και ζήτησαν να αλλάξει το κατηγορητήριο.

"Προσήλθαμε στο δικαστήριο με την οικογένεια προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και να λάβουμε τη δικογραφία. Η οικογένεια επομένως καθίσταται διάδικος" σημείωσε ο συνήγορος.
Σχολιάζοντας την απολογία του κατηγορούμενου ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ο δικηγόρος είπε: "Ο κατηγορούμενος είναι το πρόσωπο σε μια ποινική δίκη και έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει ό,τι θέλει. Επέλεξε να διαψεύσει τους μάρτυρες και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, αντί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Αυτό για το οποίο ζήτησε συγγνώμη είναι τελείως προσχηματικό".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα