Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο σίγουρη γίνομαι ότι στηρίζω τον σωστό Πολιτικό κόντρα στο ρεύμα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Τον στηρίζω, γιατί δεν δίστασε να σηκώσει μεγάλο πολιτικό κόστος στους ώμους του και να πάρει πολύ σκληρές αποφάσεις για να σώσει τη χώρα από την άτακτη χρεωκοπία ενώ συγχρόνως προωθούσε μεγάλες μεταρρυθμίσεις. 
Τον στηρίζω γιατί απέδειξε στην πράξη πως όταν μιλούσε για συναίνεση και συνεργασία με άλλα κόμματα για να πάει μπροστά η Ελλάδα, το εννοούσε. 
Τον στηρίζω γιατί ποτέ δεν φοβήθηκε να πει ξεκάθαρα τη γνώμη του για οποιοδήποτε δύσκολο θέμα και ας ήξερε ότι θα έβρισκαν ευκαιρία οι καλοθελητές να του ρίξουν για μια ακόμα φορά το ανάθεμα. Υποστήριζε πάντα αυτό που θεωρούσε ότι ήταν σωστό για το συμφέρον των πολιτών και μακροχρόνια πάντα δικαιωνόταν. 
Δεν παρέμεινε ποτέ βουβός και άπραγος, δεν κρύφτηκε, δεν στρογγύλεψε τις δηλώσεις του, δεν ήταν και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ για να γίνει αρεστός στους πολλούς. 
Έτσι ήταν, έτσι είναι. 
Τον στηρίζω, γιατί αν και πολεμήθηκε βρώμικα από αντιπάλους, διαπλεκόμενους μμέδες, "συντρόφους" και (δυστυχώς) συντρόφους που διαφωνούσαν με τις απόψεις του, ο ίδιος ποτέ δεν ξέφυγε και δεν καταδέχτηκε να μιλήσει με υβριστικούς ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Τον στηρίζω γιατί ποτέ δεν χαρακτήρισε τους αντιπάλους του προδότες, μειοδότες, πουλημένους, απάτριδες. 
Πείτε ό,τι θέλετε για "τοτέμ" και "προσωπολατρίες". Όταν μου βρείτε έναν ή μια από αυτούς που πρωταγωνιστούν σήμερα στην πολιτική ζωή της Ελλάδας με αυτά τα χαρακτηριστικά, ελάτε να το συζητήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα